Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Milyen kerékpáros túratáskát...

Milyen kerékpáros túratáskát ajánlanátok?

Figyelt kérdés

Kétrészes, csomagtartóra szerelhető túratáskát keresek. A következő elvárásaim lennének:

- max. 4-5 napos túrákhoz, sátrat, hálózsákot NEM viszek

- a két rekesz kapacitása legyen kb. 30-35 liter együtt

- merevített hátú legyen

- ne egy rekeszes legyen, legalább egy kis oldalzseb legyen rajta

- ne lógjon be, ha tekerek...

Na igen, ez az utóbbi a nehéz kérdés, a neten rengeteg rendelhető táska van, de én leginkább olyan fizikai BOLTOT szeretnék találni, ahol van választék táskákból. Ahol eddig jártam boltban, azt mondták, hogy tudnak rendelni, Oké, de mi van, ha mégse lesz jó...

Szóval, a legideálisabb egy olyan bolt lenne Budapesten belül, ahol meg is tudom nézni a kínálatot élőben.

Max. 20 ezer forintot szeretnék rászánni, de ha tényleg nagyon jó, lehet, hogy egy kicsit túllépném.

2020. júl. 6. 07:39
 1/4 anonim ***** válasza:

Nekem ilyen van:

[link]

Egyedül az oldalzseb nem stimmel, mert az sajnos nincs. Be nem lóg, pedig 46-os lában van, már ha jól teszem fel (nem foglalja el a teljes csomagtartót, így a hátuljára célszerű tenni).

2020. júl. 6. 08:08
 2/4 anonim ***** válasza:

A Lidl-ben volt múlt héten egészen jó áron,

[link]

Nekem hasonló "rolltop" zsákjaim vannak (más márka), eléggé bevált.

2020. júl. 6. 10:43
 3/4 tothp ***** válasza:

Nézd meg a Berguson-t Óbudán. Kismillió táskájuk van. a honlapjukon még több.

Én Crosso Drybag-et vettem náluk (ez nem többrekeszes, de tökéletesen vízálló)

2020. júl. 6. 16:26
 4/4 anonim ***** válasza:
Én régebben találtam egy eladót vaterán, aki maga varr túratáskákat, ráírtam, h egyedit is lehet-e kérni. Én sokkal több kritériumot felsoroltam, küldtem neki egy rajzot, kb egy hét alatt elküldte és még a színt is ki lehetett választani. 20ezer volt postaköltséggel, igényes, jó minőségű cucc. Ha érdekel, előkutatom, ki lehetett, talán nyíregyházi eladó volt.
2020. júl. 7. 17:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!