Aktuális budapesti kerékpáros térkép?
Tudtok ajánlani olyan online térképet, amin rajta vannak az aktuális kerékpáros bővítések? Sosem bringáztam még Budapesten, az új fejlemények hatására kipróbálnám
Za lenne a legjobb, ha lehetne látni, hogy hol önálló kerékpáros út, hol kerékpáros nyom, stb.
Dunakeszi felől mennék a belvárosba, lánchíd, parlament környéke lenne a cél.
Dunakeszi felől még csak most csinálják a kerékpárút összekötést, friss cikk a Kerékagyon:
Tehát kerékpárút még nincs meg Dunakeszi felől. Ha már bejutottál Újpestig, onnan elég jól le lehet csurogni a Marina parton keresztül a Duna Arénáig, és onnan végig van gyönyörű kerékpárút a Duna mellett, egészen a Kossuth térig.
1es köszi, a merretekerjek.hu tudtommal OSM alapú, az meg néha elég lassan frissül, amikor a felhasználók szerkesztik épp. Ezt gondoltam valami célzottan budapestire, hátha ott gyorsabban vezetik fel az új sávokat.
2-es köszi, szuper. Budai oldalról is tudnál infót adni esetleg? Mert akkor egyik irányba itt mennék, másik irányba ott. Köszi
2-4-es vagyok...
Ezt is megnézheted, jól jelölve van a Duna-parti bicajút:
Bele tudsz zoomolni, ha a részletekre vagy kíváncsi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!