Ex országuti kerékpárosok milyen kerékpár típusra váltottál, megbántad?
Paripa eladása előtt álok, sose gondoltam volna, hogy egyszer eladom.
A tavalyi szezont 1500km-el zártam tudom kevés de a munkám miatt csak hétvégente van időm. A mellettem elhaladó országultisok mind erősebbek nálam, gondolom nem az építőiparban dolgoznak. Hülyém néznek, hogy csóri miért 15-el kullog haza
Felszedtem vagy 7kg a tél során, két hónapja nem voltam tekerni, mert otthoni munka fontosabb volt. Ma tekerés közben azt hittem meghalok ami korábban ment az most nehezebben és a rossz utak annyira szétráztak amiket korábban elviseltem de most.
Azt érzem ez már nem nekem való, a nyakam és derekam is megfájdult de most már jobb.
Azt tervezem, hogy ha nem naponta akkor 2-3 naponta mennék tekerni és ehhez kellene egy olyan bringa amivel suhogós nadrágban is el tudok menni. 29er vagy krossba gondolkodom.
Köszi a választ ment a zöld, akkor szerintem kross lesz.
A bedőlés szerintem amiatt lehet .
Jöhetnek még válaszok.
Én országútival kezdtem. Váltottam, mert a csomagos túrázás jobban bejött. Az országútival jól használható utak száma pedig egyre csak fogy.
Most egy rekuval járok. Már a derekam sem fáj annyira.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!