Terveztem egy kerékpáros útvonalat a merretekerjek.hu-n, Szentendre és Visegrád között, a Visegrádi hegységben. Ez mennyire off-road, vagy járható?
12: a Psztl-i utat ajánlottam én is neki délelőtt...
Plusz egy szavazat a Pap-rétre - régen jártunk arrafelé sokat. :)
Ah olyan hoki vagyok, nem tudom megosztani az útvonalat. Az az egy biztos, hogy nem Pilisszentlászlón megy keresztül. És igen, a skanzen mögül indul, fel a zöldbe, kicsit kanyarog és Visegrádon végződik. Igazából nem én terveztem, csak bekattintottam a kezdő és a végpontot a merretekerjek.hu-ra, és automatikusan ezt dobta ki. Megnézegettem google térképen, sűrűn vannak feltöltve az útvonalon fotók, legtöbb helyen aszfaltos, néhol ilyen széles földút van.
Mindenesetre mindenkinek köszönöm a hozzászólást. :)
" SZENTENDRE, SKANZEN – VISEGRÁD
A Pilis átszelése mindig kerékpárost próbáló feladat, erre van olyan út, amin forgalom is halad – pilisszentkereszti, vagy pilisszentlászlói –, de olyan is akad, amely erdészeti útnak minősül. Ilyen vezet fel Dömörkapun át Dobogókőre, de Visegrádra is visz ilyen jó minőségű aszfalttal. Szerpentin, hegymászás van, de a táj, a kilátás kárpótol a lista leghosszabb ilyen útjának hozzávetőlegesen 20 kilométerén a Pismány- és az Apát-kúti-patak völgyeiben. "
Ha a Skanzen után egy jobbra kezdődő S-kanyarral indult, akkor az az erdészeti aszfalt.
Montival az Apát-kúti völgy is járható, de nem kifejezetten kezdőknek való terep.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!