Hol lehet kerékpáros TÁSKÁHOZ rögzítő műanyagot venni?
Amivel a hátsó csomagtartóra rögzítem (akasztom, csiptetem), ha azt szeretném lecserélni, hogyan lehetséges?
Milyen néven és hol kellene erre rákeresnem?
Húúú, ez engem is érdekelne!
Fejben már megvan egy tuti táska, amit SK varrnék, de a felfüggesztése nekem is problémás.
Létezik profi táskákon ilyen rögzítés (pl. Ortlieb), de szerintem az többször annyiba kerülne (neten rendelve), mint az egész táska.
Szóval érdeklődéssel várom én is a tippeket. :)
Köszi, pont a pinterest linkednél dobta ezt a cuccot:
na, most már legalább tudom, merrefelé keresgéljek :D
Legalább 3-4 hónapja - kisebb-nagyobb intenzitással - guglizok rá erre, de még tuti megoldást nem találtam...
Te hogyan tervezed a hátoldal merevítését megoldani?
Igen, meglévő táskán (még nem, csak gondoltam, felkészülök, ha baj van, legyen meg otthon hozzá minden :)). De ha csinálnám, akkor vmi plexi lapot szabnék bele.
vagy pl ilyesmit:
Köszi a tippet. :)
Találtam itthon egy baromi régi férfi Levis farmert, még abból az időkből, mikor tartós, jó minőségű anyagból varrták. Klassz merev alapból is. Na ebből szeretnék valami pofás táskát (városit) varrni, és ehhez keresem a megoldást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!