Terveztem egy kerékpáros útvonalat a merretekerjek.hu-n, Szentendre és Visegrád között, a Visegrádi hegységben. Ez mennyire off-road, vagy járható?
Elnézést a linket valóban elfelejtettem.
Nem vagyok profi bringás, csak kirándulni szeretnék. Szóval a durva emelkedőket nem élvezem. :)
A bikemap-on beállíthatsz mindenféle szűrőt, és bicajosok által feltöltött "kész" útvonalakat is találsz, magasságprofillal, úthossz, stb.-vel együtt:
De SztE környékén lapos útvonal csak a Duna-menti kerékpárút...
Itt beállítottam neked pár szűrőt (100 m-nél ne legyen nagyobb szintkülönbség, burkolt út, stb.) Szentendre körül.... Van választék:
Köszönöm, pont a Bikemap-ot akarom lecserélni, legalábbis tervezésre nem használom. Legutóbb is "bevitt" a navigáció a 2-es főútra Dunakeszi után, és nagyon nem volt komfortos. A merretekerjek.hu-n megtervezném az utat, amit feltöltenék a bikemap-ba, és úgy próbálnék meg túrázni.
Nem baj, ha nem teljesen lapos az út, csak a nagyon meredek, sáros, köves útnak nem vágnék neki, bár mountain bike-om van, lehet hogy a bringa bírná, de én már nem. :D
Amúgy ez a szakasz egy kb 100 km-es túra része lenne, ezért is nem akarok ezen a szakaszon nagyon elfáradni. Átmennék Visegrádnál a komppal és lecsorognék Pestig.
Sajnos nem tudom az útvonalat megosztani, mert nem generál linket a megosztás gomb. De úgy látom ez régi probléma.
Viszont megnéztem amit 1-es írt, ott az összes emelkedés 527 m. Az összes út 54%-a kemény földút. Ez kényelmes túrának nevezhető, vagy nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!