Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Egyeseknek miért fáj az ha...

Egyeseknek miért fáj az ha valaki komolyan veszi egy hobbiját és költ rá?

Figyelt kérdés

Mondjuk ez esetben a kerékpározásra?

Miért fáj az másoknak ha mondjuk modern, új, szép, jó bringán akarok tekerni és nem egy régi vackon szenvedni?

2020. máj. 16. 10:47
1 2
 11/13 tothp ***** válasza:

Ha te keresed meg rá a pénzt, és annyit keresel, hogy azon túl, hogy a rád utalt személyek, Család, gyerekek nem látják kárát, vagy nem ártasz vele másoknak, arra vered el, amire akarod.

Az egy jó kérdés, hogy mi az a bicaj, ami a képességeidenek, szokásaidnak megfelel. De a hobbi az pont nem a racionalitásról szól. Ha neked úgy tetszik, hogy egy 3 milliós géppel hajtasz, tedd. Egyszer élünk.

2020. máj. 16. 13:39
 12/13 Alex Fly ***** válasza:

Talán mert nem mindenkinek az a hobbyja? Egy egységsugarú átlagembernek fogalma sincs a Tourney és az XTR közti különbségről, csak azt látja, hogy a teszkóban lehet kapni "kerékpárt" harmincezerért, akkor mégis ki a franc költené rá ennek a tízszeresét, ha ugyanarra használja...

De ez ilyen, el kell engedni. Mire az én keróm nagyjából olyan lett, amilyet szerettem volna, tőlem is megkérdezték, hogy hogyan kerülhetett kb. 150000 forintba - és nem értették, hogy ennek az az oka, hogy sikerült kifognom egy csomó jó akciót...

2020. máj. 17. 11:40
 13/13 anonim ***** válasza:
Én csak azt nem szeretem amikor valaki úgy beszél a félmilliós csodabiciklikről, mintha azon kívül minden más sz*r lenne és kb. imádkozni kellene tekerés közben, hogy szét ne essen... Én is szeretek biciklizni, de csak hétköznapi szinten, az a célom vele, hogy eljussak A-ból B-be, kint legyen a friss levegőn, tekerjek egyet, felfrissüljek és ehhez nem kell semmilyen hiperszuper kerékpár. Én erre őszintén még a 100 ezret is sajnálom, nemhogy többet. Ki tudnám fizetni, de nekem egyszerűen ez nem fontos, nekem ez nem ér annyit és nem érzem szükségesnek. Viszont mindenki el tudja mondani, hogy amin ülök az egy sz*r meg nem jó semmire, kukába vele. Plusz van egy ilyen "olcsó a drága" és "a minőséget meg kell fizetni" felfogása az embereknek, amit én sokszor nem értek. Nagyon sok hobbim kapcsán futottam bele ebbe, hogy totál kezdők is rögtön a legdrágább cuccokat akarják összevásárolni, mert az a legjobb, minden más sz*r és rá se érdemes nézni, miközben halvány lila fogalma nincsen az egészről, használni sem tudja a megvásárolt eszközöket, nincsen semmilyen tudása, rutinja stb. Ha pedig én azt mondom, hogy nem kell rögtön a csúcsszuper ez és ez, akkor én vagyok a rossz, mert rá akarom beszélni a gagyira meg biztos én sem értek hozzá, mert miért ajánlom azt a vackot. Nekem ezekkel kapcsolatban vannak csak ellenérzéseim. Totál megértem, ha valakinek ez fontos, mindenki annyit költ a hobbijára és úgy eleve bármire, amennyit csak szeretne, ehhez másnak semmi köze nincsen. Ugyanakkor vannak olyan típusú emberek, akiket egyszerűen nem értek.
2020. máj. 17. 12:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!