Megdöbbentő módon tagadják a járványt, tagadják a védőoltást. csalásról össze játszásról, majdnemhogy összeesküvésről beszélnek a vírus kapcsán mégsem csönget náluk derék rendőrségünk...Ti értitek ezt? Egyeseknek szabad rém-hírezni?
Először is szeretném kijelenteni hogy én hiszek a kormánynak és minden vírusvédelmi előírást betartok. Villamoson maszkot viselek, és betartok mint kijárási korlátozást...
És azt tanácsolom mindenki tartsa be a kormány és az Oprativ Törzs utasításait...
A videóért mosom a kezeimet...
1
Betenném a kedvedért, de utólag azt hiszem már nem lehet
Mindenki tudja, hogy azért vitték el a két legutóbbi "rémhír" terjesztőt, mert a kormányt kritizálták. Így próbálják elérni, hogy az emberek ne kritizálják őket.
De hülyék, mert amíg még vannak választások, addig az emberek elmondják majd ott a véleményüket. És minél inkább megfélemlítik őket, annál inkább, annál többen ellenük fognak szavazni.
A főpolg. választást is elkúrták az uszításos meg alkalmatlanozásos taktikájukkal, remélem a parlamentit is el fogják.
A filmet nem nézem meg, mert nem áldozok egy percet se arra, hogy bolondokat hallgassak. 10mp bőven elég volt.
4-nek.
Rendben, szerintem szaladj és jelents fel mindenkit , mert ez már nácizmus...
A filmben az is elhangzik hogy felesleges a maszk, mert a vírus levegőn keresztül nem terjed...hahahahahahahah
--------------------------
Be én azt mondom mindenki tarcsa be a kormány utasításait, Legfőképp a Müller Cecília orvosnő utasítását hogy mindenki mosson kezet... Szappannal...
7
Na jó de ez már neo-nárcizmus és az mindenki9 tudja hogy a rémhírterjesztés után a legveszélyesebb...bameg
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!