Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Megdöbbentő módon tagadják a...

Fortissima Finguss kérdése:

Megdöbbentő módon tagadják a járványt, tagadják a védőoltást. csalásról össze játszásról, majdnemhogy összeesküvésről beszélnek a vírus kapcsán mégsem csönget náluk derék rendőrségünk...Ti értitek ezt? Egyeseknek szabad rém-hírezni?

Figyelt kérdés
https://www.youtube.com/watch?v=4EIwugvRgZ0 Ráadásul TV-ben is leadják...Hogyan kell elcsalni a kötelező védőoltást...jujjjj én nem is hallottam...

2020. máj. 14. 15:56
A kérdező szavazást indított:
A filmben elmondottak igaznak tűnnek
A filmben elmondottak hazugságok szaladok feljelentem őket
A pofám leszakad a megdöbbentp új információktól
Ez avideo is a vírusterv része, semmi megdöbbenés, a biznis megy tovább
Ezt a TV-t is valószínűleg Bill Gates és baraáti köre inspirálta.
Szaladok , és jelentema ezt a kérdést a moderátoroknál, mert ez rémhírtejesztés. Ez a video már-már nácizmus
18 szavazat
 1/10 anonim ***** válasza:
76%
Nincs olyan opció hogy lecarom? Én azt jelölném.
2020. máj. 14. 15:58
 2/10 A kérdező kommentje:

Először is szeretném kijelenteni hogy én hiszek a kormánynak és minden vírusvédelmi előírást betartok. Villamoson maszkot viselek, és betartok mint kijárási korlátozást...

És azt tanácsolom mindenki tartsa be a kormány és az Oprativ Törzs utasításait...

A videóért mosom a kezeimet...

2020. máj. 14. 15:59
 3/10 A kérdező kommentje:

1

Betenném a kedvedért, de utólag azt hiszem már nem lehet

2020. máj. 14. 16:02
 4/10 anonim ***** válasza:
81%

Mindenki tudja, hogy azért vitték el a két legutóbbi "rémhír" terjesztőt, mert a kormányt kritizálták. Így próbálják elérni, hogy az emberek ne kritizálják őket.

De hülyék, mert amíg még vannak választások, addig az emberek elmondják majd ott a véleményüket. És minél inkább megfélemlítik őket, annál inkább, annál többen ellenük fognak szavazni.

A főpolg. választást is elkúrták az uszításos meg alkalmatlanozásos taktikájukkal, remélem a parlamentit is el fogják.

A filmet nem nézem meg, mert nem áldozok egy percet se arra, hogy bolondokat hallgassak. 10mp bőven elég volt.

2020. máj. 14. 16:07
 5/10 anonim ***** válasza:
29%
Én tökéletesen hiszek a kormánynak. Bár eddig azt mondták felesleges maszk, majd hírtelen kötelező lett az üzletekben és tömegközlekedésen. Szerencsére megmondták, a járvány tetőzése már végetért. Szeretet kormányunk pedig gondolkodik helyettünk is!
2020. máj. 14. 16:11
 6/10 A kérdező kommentje:

4-nek.

Rendben, szerintem szaladj és jelents fel mindenkit , mert ez már nácizmus...

A filmben az is elhangzik hogy felesleges a maszk, mert a vírus levegőn keresztül nem terjed...hahahahahahahah

--------------------------

Be én azt mondom mindenki tarcsa be a kormány utasításait, Legfőképp a Müller Cecília orvosnő utasítását hogy mindenki mosson kezet... Szappannal...

2020. máj. 14. 16:12
 7/10 anonim ***** válasza:
Mivan? Mi a nárcizmus? Ki jelentsen fel kit? Biztos, hogy a 4esnek válaszoltál? Ha igen, akkor nézd meg a nárcizmus szó jelentését. A feljelentés meg nemtom hogy jön ide. Na mindegy...
2020. máj. 14. 16:22
 8/10 A kérdező kommentje:

7

Na jó de ez már neo-nárcizmus és az mindenki9 tudja hogy a rémhírterjesztés után a legveszélyesebb...bameg

2020. máj. 14. 16:35
 9/10 anonim ***** válasza:
28%
Szabad vélemény megnyílvánítása ez jog semmi sem veheti el még a friss rendeletek sem . Ostoba csürhe és a túlképzett értelmiségi önként oltat és ha nem ingyenes fizetne is . Ahogy a sugár kemó megöli az embert ennek a influ műbalhénak is annyi haszna van . A gyógyszeripart oltást műtragyat mind az olajipar alkotta , eleinte petroleumot kis palackokba drágán adták a koklerek csodaszernek hazudva .
2020. máj. 14. 16:43
 10/10 anonim ***** válasza:
68%
Semmi rémhírterjesztés nincs ebben. Amit mondanak, annak a nagy része bizonyított tény.
2020. máj. 14. 16:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.