Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Decathlonos biciklikről mi a...

Decathlonos biciklikről mi a véleményed?

Figyelt kérdés
Lehet ott normális minőséget kapni? Vagy érdemesebb ugyanolyan árkategóriában máshol nézegetni (80-150 ezer Ft között)?
2019. szept. 2. 13:54
 1/10 anonim ***** válasza:
0%

Már megint Decathlon :D

Mintha más nem létezne.

Én ennyiért 1-2 éves használtat vennék, aminek az eredeti ára 250-300 ezer volt.

2019. szept. 2. 15:05
 2/10 anonim ***** válasza:
Igen jók . Siman de csak akcióban .
2019. szept. 2. 15:15
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Ha csak új jöhet szóba akkor jó választás.
2019. szept. 2. 16:29
 4/10 A kérdező kommentje:

Igen, újat szeretnénk. De az értékelésekben sok rosszat olvasok róluk, főleg külföldi Decathlon oldalakon.

Nekem volt egy alsó kategóriás új biciklim gyerekkoromban, de sosem volt vele semmi gond, pedig nem kíméltem, ezekről meg tele van az internet, hogy 2 hét után ezt kell rajta cserélni, 4 hét múlva meg azt... meg hogy fél éven belül két defektet kapott vele. Soha életemben nem kaptam defektet egy biciklivel sem.

Mindegyik ilyen gány minőség lett?

2019. szept. 2. 16:52
 5/10 MGéza ***** válasza:
100%
Kifutó modelleket érdemes nézegetni, illetve vannak bizonyos szezon végi árleszállítások amikor a jobb márkák is B'twin árban megvehetőek. Nem rosszak a B'twin bicók annyira, de én nem féltem a használttól és olcsóbban azt kell hogy mondjam sokkal jobbat vettem, persze megfelelő körültekintéssel szabad, jól át kell nézni a vázat, váltót főleg, ütésnyom, horpadás makulátlanság esetén sem utal gondos gazdira. Kiegészítőket bátran veszek a Dechatlonban, de bicót nem vennék. Az ilyesmi meg hogy defekt, elsősorban attól függ hogy hol használod és milyen a gumi minősége eleve, van olyan külső ami minden kis vacaktól lukad, más évekig bírja.
2019. szept. 2. 17:27
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
A belépő kategória mindenben kerülendő. Van használható új a decathlonban, de nem a 60-80ezres bringák. A régi bringáddal szerintem azért nem volt gond, mert nem használtad sokat. Kisboltba járni jó egy olcsó bringa. Hobbira már nem igazán, sportolni pedig egyáltalán nem.
2019. szept. 2. 19:41
 7/10 A kérdező kommentje:
Párhetente egyszer kellene erdei, többnyire aszfaltos kirándulásokra. De azért nem akarom, hogy az első 10 km-en defektet kapjak...
2019. szept. 2. 19:45
 8/10 MGéza ***** válasza:
100%
Ha csak a defekttől tartasz, akkor azt cseréld le, ennyi.
2019. szept. 2. 20:01
 9/10 MGéza ***** válasza:
100%
Úgy értem a külsőt valami defektálló darabra, nem muszáj azt hagyni rajta amit kapsz hozzá.
2019. szept. 2. 20:13
 10/10 szlory ***** válasza:
100%

A Decathlon jó bringákat árul, de inkább a 200ezres árcímkék világával kezdve.

Minden bringa minőségét jelentősen befolyásolja, hogy aki üzembe helyezi, milyen munkát végez. Gányolva vagy precízen beállítva, nem mindegy.

Csatlakozom, hogy a hobbi tekerős nyugodtan keresse az új bringák minőségi kínálatát 150-től (nem 150-ig), aki rendszeresen fogja használni, az pedig 250-től nyugodhat meg általában. 150 alatt az alkalmi bringás maradjon és készüljön fel, hogy kompromisszumokat fog kötni, max (jó esetben) nem veszi észre.

Azt pedig én (is) mondom: fogalmam sincs, miért kell mindenkinek az "újat akarok venni", főleg alacsony árfekvéssel párosítva. Lottó ötöst ne tegyük mellé? Nem írod, hogy milyen típusú kerékpárra vágysz, de látatlanban kapsz Minimum annyira jól felszereltet mint a 150-es új, miközben marad pénzed üzembe helyezésre (mert a 150-ben az nincs benne, decathlon nem tudom, kér-e külön pénzt a saját bringáiért), akár kedvenc színedre is festetheted, meg kiegészítőket is vehetsz hozzá..

Tipikusan egy "igényekkel nem rendelkező" bringás nőci ellátására egy trekkinget 50-ből beszerzel, másik 50-ből fényezés nélkül pöpecebb állapotra hozol, mint amilyenben a 150es Decathlonost (vagy mást) megveheted. Csak türelem kell hozzá. Ezért szakosodott több kerékpárbolt használt értékesítésre. Azoknál még akár a garival sincs gondod, legalábbis jogilag.

2019. szept. 4. 10:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!