Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » Ez az edzésterv jó? (bővebben...

Ez az edzésterv jó? (bővebben lent)

Figyelt kérdés

1. nap: Tricepsz-bicepsz (has)

2. nap futás (has)

3. nap Váll-hát (has)

4. nap futás (has)

5. nap (mell-láb)

6. nap futás (has)

7. nap pihenőnap

2010. júl. 5. 00:41
 1/5 anonim ***** válasza:
Ha jól kajálsz , akkor jó lesz .
2010. júl. 5. 08:44
 2/5 anonim ***** válasza:

1. Mindig a nagyobb izomcsoporttal kéne kezdeni.. szóval nem váll-hát, hanem hát-váll és nem mell-láb hanem láb-mell.

2. Ami gond, hogy nem tudom, hogy hogy edzenél egyszerre mellre és lábra is, mert 2 elég nagy izomcsoportról van szó, nem tudom, hogy mennyi energiád maradna a másikra.

3. 6. napon nem futnék inkább a 7.-en mert ha normálisan lábazol az 5. napon akkor nem hiszem hogy bírsz majd futni másnap.

2010. júl. 5. 11:15
 3/5 anonim ***** válasza:
17%
ez nem edzésterv. ez egy fos.
2010. júl. 5. 13:51
 4/5 anonim ***** válasza:
Utolsó . Ha ilyen r.ohadt okos vagy írd már le lécci h mért olyan sz@r .
2010. júl. 5. 14:37
 5/5 Gyenes Tamás Nűnű ***** válasza:

Én így csinálnám:

1. nap: tricepsz 6-8 széria

bicepsz: 6-8 széria. Mindegyik szériát 8-10 ismétléssel. Két-három gyakorlatot használj izmonként, a 6-8 az összesített széria legyen. Én még eme edzésnapra betennék 2-3 széria (8-12 ismétléses) felhúzást is.

3. nap: váll: 3 széria vállból nyomás, 2-2 széria állig húzás, oldalemelés, előre emelés, hátra emelés. 8-10 ismétléssel;

hát: lehúzás széles fogással, szűk fogással, evezés, 3-4 ismétlés 8-10 ismétléssel

5. nap: fekvenyomás, tárogatás, e kettőből kb 8 széria összesen, legyen benne ferde pados is (a 30 fokos az ideális), meg vagy 3 széria áthúzás, szintén 8-10 ismétléssel.

guggolás 3 széria 10-12 ismétléssel. Ennyi futás mellett én nem értek hozzá, nekem meglehetősen vastag lábam van.

Amúgy jó felosztás.

Ha kezdő vagy, akkor ne 8-10 ismétlést csinálj, hanem inkább 12-őt, legalábbis pár hónapig. Aztán lassan jöhet a 8-10, ami kb. azt jelenti, hogy 10 megy az első két szériában, a harmadikban meg 8.

Majd később, mondjuk egy év múlva nekifoghatsz annak, hogy 4*6, amit szépen ( a súlyt megtartva) fölviszel 4*10-12-ig. Majd szépen leviszel 4*6-ig, úgy, hogy egyre kevesebb ismétlés egyre nagyobb súlyokkal. ÉRtem én ezalatt, hogy az egyik héten 12-őket csinálsz, a következő héten emelsz a súlyon egy keveset, és 10-eket csinálsz vele.

2010. júl. 5. 23:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!