Lehet úgy rúdtáncolni (természetesen sportként), hogy nem vagyok vékony?
Ha értelmes válaszokat akarsz akkor tisztázzuk, hogy ez nem sport.
Semmilyen mértékben nem felel meg annak kritériumainak, csupán néhány éve egy csajszi fejébe vette, hogy mozgalamt indit és sikerül. Ettől független az ezt megelöző majdnem 100 évben a szexről szólt a dolog.
Persze,hogy lehet.Ha ducibb vagy,van rajtad mit fogni,miért ne lehetne? Úgyis lehetsz szexi :)
Szóval csak nyugodtan próbáld ki.
köszönöm a válaszokat!
amúgy kedves első válaszoló: értelmes, hasznos válaszokat kértem. a tiéd pont nem az...a kiegészítő szöveg célzás arra, hogy az írjon, aki ezt a mozgásformát SPORTnak tartja...
amúgy 'csak' 5-6 kiló a fölösleg van rajtam, szerintem az még elmegy, nem?
amúgy én viszonylag magas vagyok (183 cm), ez remélem nem gond, mármint nem hátrány, ugye?
Ez egy sport.:)Max a tájékozatlan emberek mondják,hogy nem az,akik azt se tudják miről beszélnek.:)Utána se jártak a témának.Ha megnézel pár videót,látod hogy ehhez azért kell erőnlét.
És igen lehet úgy rúdtáncolni,hogy nem vagy vékony.Az a pár kg fölösleg le fog menni.Max úgy lenne gáz,ha egy bálna lennél.
látom hogy régi a kiírás de hátha nézed még kérdező..
nézd meg ezt a videót.. :) van benne egy husisabb csaj és ugyan csak ügyes!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!