A futáson kívül még milyen mozgásforma van, ami a körte alakot (vastag comb, vékony felsőtest) segítheti arányossá tenni? Természetesen diétázom is mellette, teljes értékű ételekkel.
Figyelt kérdés
2010. ápr. 12. 20:04
1/4 anonim válasza:
Én írtam a futást nemrég, jó az aerobic is. De a sima torna is jó, csak azzal az a baj, hogy izmosítja a lábakat, és még vastagabbnak látszik.
2/4 A kérdező kommentje:
köszönöm. valóban itt olvastam :)
2010. ápr. 12. 20:35
3/4 anonim válasza:
Gyúrj a felsőtestedre és ezt komolyan mondom. (kar, hát, váll, hasizom is persze) Minél nagyobb az izomtömeged, annál több zsírt égetsz. A combodról, csípődről, fenekedről is égeted a zsírt (mindenhonnan), a felsőtested pedig erősödik, izmosabb, szélesebb, formásabb lesz (de nem nagyon ám, csak pont jól), az alakod pedig összességében arányosabbá válik. És persze azért fuss is. Nekem ez így nagyon bevált.
4/4 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen, megfogadom a tanácsodat!
2010. ápr. 13. 12:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!