Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Melyik mozgásforma a legerőseb...

Melyik mozgásforma a legerősebb zsírégető hatású?

Figyelt kérdés

4 gyereket nevelek, 12 órában dolgozom, plusz 1,5 órát utazom oda + 1,5-t vissza. Reggel 6-kor indulok otthonról,8-20-ig dolgozom, és fél 10-körül érek haza. Akkor még kutyaséta (20 perc), és főzés a gyerekeknek holnapra. Emellett abszolút nem fér bele napi 1-2 óra biciklizés, vagy futás. Éjfél körül hulla fáradtan esek ágyba, és 5 óra múlva már kelek. Viszont tudom én is, hogy valamennyi mozgás kellene...néha lesétálok plusszban 1-2 villamos megállót.

Amit az étkezésemen változtattam: 6-7 után már nem eszem, fehér lisztből készült termékeket nem eszem, csak kétszersültet vagy rozskenyeret.

37N (166 cm, 64 kg) --> 55-56 körül lenne a cél.

2011. máj. 7. 13:28
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
63%
futás, ugrókötáél
2011. máj. 7. 13:30
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Az étrend a lényeg, az életformád már bőven elég mozgást biztosít. A 6-7 után nem evés butaság. Sok fehérjét kell enni, napi 5-6 kis étkezés 2-3 óránként, és ne csak a fehér lisztes dolgokat ne edd, hanem a cukros-zsírosakat se.
2011. máj. 7. 13:30
 3/12 anonim ***** válasza:

sétálj a kutyával kissé tempósabban, futhattok is :)

és ha este 8-ig dolgozol, éjfélig fent vagy, akkor nyugodtan ehetsz akár fél tízkor is :)

a napi főzés helyett meg válts hetire: és porciózd ki az adagokat a mélyhűtőbe

2011. máj. 7. 13:40
 4/12 anonim ***** válasza:

Szerintem is fuss mikor kutyázol, inkább hétvégén főzz és tedd a mélyhűtőbe! Lehet, hogy hülyén hangzik, de Te vagy a példaképem! Négy gyereket nevelsz, állatot tartasz, főzöl, napi tizenkét órát dolgozol, és törődsz a testeddel.

14/l

2011. máj. 7. 14:02
 5/12 anonim ***** válasza:
Én is kutyával futok :)
2011. máj. 7. 14:15
 6/12 anonim ***** válasza:

Első válaszoló: hagyd már abba a hülye ugrókötelezésedet. Az egyáltalán nem kardió edzés. Minek kell baromságokat írnod???

Kérdező: bocsi én nem tudok más tanácsot adni, mindent leírtak az előttem lévők :)

2011. máj. 7. 14:38
 7/12 anonim ***** válasza:
A nagy intenzitású súlyzós edzés a legerősebb zsírégető hatású mozgásforma. 3 naponta 30-40 perc bőven elég.
2011. máj. 7. 15:25
 8/12 anonim ***** válasza:

15:25

Na ezt még gyakorold.. :DDD A súlyzós edzés alig éget kalóriát. Ahhoz kardió edzés kell..

2011. máj. 7. 15:46
 9/12 anonim ***** válasza:
A kardió edzés után maximum 6 órán keresztül pörög az anyagcsere. A súlyzós edzés után ez 36-48 óra. Tehát az összkalória felhasználás szignifikánsan több az utóbbinál.
2011. máj. 7. 16:08
 10/12 anonim ***** válasza:
Mondani lehet bármit.
2011. máj. 7. 16:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!