Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Melyik mozgásforma a legerőseb...

Melyik mozgásforma a legerősebb zsírégető hatású?

Figyelt kérdés

4 gyereket nevelek, 12 órában dolgozom, plusz 1,5 órát utazom oda + 1,5-t vissza. Reggel 6-kor indulok otthonról,8-20-ig dolgozom, és fél 10-körül érek haza. Akkor még kutyaséta (20 perc), és főzés a gyerekeknek holnapra. Emellett abszolút nem fér bele napi 1-2 óra biciklizés, vagy futás. Éjfél körül hulla fáradtan esek ágyba, és 5 óra múlva már kelek. Viszont tudom én is, hogy valamennyi mozgás kellene...néha lesétálok plusszban 1-2 villamos megállót.

Amit az étkezésemen változtattam: 6-7 után már nem eszem, fehér lisztből készült termékeket nem eszem, csak kétszersültet vagy rozskenyeret.

37N (166 cm, 64 kg) --> 55-56 körül lenne a cél.

2011. máj. 7. 13:28
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
16.08 igen, azért pocakos zsírfejű a legtöbb gyurmapók... Zsírégetéshez tökéletes diéta kell, az az alap. Mellé meg aerob edzés, futás, bringa, séta. És ha mindez intervallumban megy az még jobb.
2011. máj. 7. 16:27
 12/12 anonim ***** válasza:
Mindenki téved:) A legjobb zsírégető hatása a súlyzós edzés és aerob mozgásnak van együtt. Rendes diéta nélkül azonban ez sem ér sokat. Mivel nincs időd edzeni, esetleg hétvégén, ha megtudod oldani, az étrendedet kell teljesen rendbe tenned, avval már önmagában is elérhető eredmény.
2011. máj. 7. 17:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!