Link küldése? 155 cm vagyok,14 éves és vékony. Nagyon picinek érzem magam és ezért alig van önbizalmam. Képeket vagy leírást szeretnék kapni, hogy szerintetek hogy tudnám optikailag nyújtani a testalkatom, természetesen a koromhoz képest.
Figyelt kérdés
pl.:milyen cipőket vegyek(linkel mégjobb)
stílusom (sajnos) még nem alakult ki...álltalában csőgatyát viselek, tornacsukával, egy polóval..ingel vagy toppal..de szeretem a szoknyákat, az egyberészeseket is..elég változatosan öltözöm :D
2010. aug. 5. 22:07
1/8 A kérdező kommentje:
ha találtok helyesírási hibát...bocsi, de elég későn írok és már fáradt vagyok ahoz ,hogy a helyesírással foglalkozzak..tehát lehetőleg a kérdésre válaszoljatok!!!előre is köszi :D
2010. aug. 5. 22:10
2/8 anonim válasza:
magassarkuba jarj, csonadragba, hosszukas nem bo bluzokban:), amugy nem mindenki magas en pl 165 vagyok 12 evesen es barmit megtennek hogy kisebb legyek es meg noni is fogok, na kepzeld el az en onbizalmamat en inkabb azt a kerdest tennem fel mit vegyek fel hogy alacsonyabbanak tunjek? :P
3/8 anonim válasza:
na ne viccelj, én 18 éves vagyok, fiú és kb 165 centi.
meg fogsz te még nyúlni...
4/8 anonim válasza:
ja és mindenki 14 évesnek néz... jó eséllyel... ami nem is lenne baj, ha nem a testmagasságom miatt történne...
5/8 anonim válasza:
a miniszoknya egy csinos cipővel (nem tornacipő) optikailag nyújtja a lábakat. a hosszabb derekú felsők a felső testrészedet nyújtják meg.
amúgy meg manapság sok az alacsony pasi :P ők örülnének neked biztos :P osztsam is vhogy 155 cm vagy még kissebb és egy velem egymagas pasival jár (162-63 cm) :D
6/8 anonim válasza:
8/8 anonim válasza:
Szia. Ne érezd magad picinek. Inkább örülj neki, én egy 174 cm állat vagyok. Nem hordhatok magassarkút és álltalában ez a reakció ha rám néznek: magas vagy... Mintha nem tudnám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!