Szexxel szálkásítani? Bővebben a kérdésben.
Figyelt kérdés
Üdv Szálkásításba kezdtem, térdsérülés miatt rámjött sajnos 5 kiló plusz. Spinning, futás, kocogás nem nagyon jön szóba, de érdekelne, hogy a szex milyen mértékben terheli a szervezetet? Megfelelő termo zsírégetővel és anabolic fehérjével kombinálva, csajom közbevonásával tudok szálkásodni? Gondolom csak robban a kalória napi 2-3 alkalomtól. Vélemények?2010. jún. 17. 19:40
1/10 anonim válasza:
ez hatalmas:DDD
hát szálkásítani nem fogsz tőle, de jó cardio-edzésnek:)
2/10 anonim válasza:
szekszkszel
gondolj bele miket írsz
3/10 anonim válasza:
hát minnyá leforduloka röhögéstől a székrőlXD ez h jutott eszedbe?? hát szálkásodni nem fogsz,kalória menne persze ha acsajod 1 fadarab személyében testesülne meg az ágyban vagy pedig ha állva csináljátok és te tartod...hmm napi 2-3..majd finoman megemlítem a barátomnak h esetleg nem e akarna ő is szálkásítani :D
4/10 A kérdező kommentje:
Nem kell a flegmázás... mi az, hogy mit írok? Amit akarok ;)
kösz a hozzászólásokat, de ez egyelőre nem válasz :D
2010. jún. 17. 20:33
5/10 anonim válasza:
Lehet szexel szálkásítani.Ha megnézed a farkam,láthatod,hogy tiszta ér és egy gramm zsír sincs rajta.
6/10 anonim válasza:
persze hogy lehet szálkásítani.. de ne felejts el hetente kezet váltani, mert nem leszel szimmetrikus!
7/10 anonim válasza:
hogy ne lehetne szálkásodni ? sex közbe izzad az ember és az azt jelenti h ég a zsír .
8/10 anonim válasza:
"izzad az ember és az azt jelenti h ég a zsír"
Anyám...
9/10 anonim válasza:
jó igaz rosszúl írtam :Dszal mozogsz közben szal égetsz zsírt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!