Milyen küzdősport lenne alkalmas nekem szerintetek?
Figyelt kérdés
15 éves vagyok, 5 éve Kung fuzom. Semmiképp nem szeretném abbahagyni, csak néha azt érzem, hogy már kevés amit tanulok, bár még bőven van mit elsajátítatom. Ettől függetlenül szeretnék elkezdeni mellette küzdő sportot is tanulni. Mi az ami ideális az utcán való harcra, tanulható benne földharc, illetve viszonylag hamar elsajátítható? Az utóbbi nem a legfontosabb szempont, de azért szeretnék vele hamar "jutni is valamire". Én az MMA-ra gondoltam. Mi a véleményetek róla? Sajnos nem értek hozzá.2018. ápr. 12. 21:32
21/23 palilaci válasza:
Egy kepzett keses tamado ellen bszhatja a boxolo meg a judoka is. Viszont egy kalis vagy egy exkommandosnak sincs olyan sok eselye, hogy megussza ha nincs nala semmi. De a 16 eves leonardo, aki buszjegyet kér ájfonra, aztan ha nem adod elokapja a bicskát, az ellen nagyobb esellyel lehet vedekezni megfelelo taktikaval, legyel testharcos vagy alloharcos. Marpedig utcan ezek vannak tobbsegben, nem a ninja kolostorokban nevelkedett boxer szamurajok.
22/23 A kérdező kommentje:
Igazából sokszor keverjük a dolgokat edzésen. Az edzőm sokféle önvédelmi stílusban jártas, szóval kiegészítjük néha a Wing Chun technikákat Krav magával, vagy Kempóval, Thai boxszal. Tanulunk gumikéssel bánni, eskrima bottal és tonfával is.
2018. ápr. 16. 18:27
23/23 Kapitány_úr válasza:
A kempo jitsu-t talán inkább, mint az mma-t. Kicsit más a kettő, de nem sokban.
Illetve még a szabadfogású birkózás, vagy a bjj, vagy sima jiu jitsu. De ami nagyon jó lenne, az a thai box.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!