Gainer 3000!? Sziasztok! A gainer 3000 nevű tömegnövelőt hogyan érdemes szedni?
mível semmi különleges nincs benne, ezért szedd ugy ahogy a dobozra van irva...
Edzés után megiszol egy turmixot ennyi.
Ha nem edzel akkor kidobtál egy kis lovét az ablakon mert nem fogsz egy dekát sem hízni.
Reggelre csak akkor, ha bírsz utána enni... A kajától fejlődsz inkább... Legalábbis a jó kajától.
Edzés után, természetes, hogy igyál, de vizzel idd...
Egyrész azért mert a tej zavarja a tápanyagok felszivodását.
Másrészt mert nem teliti vizzel a gyomrod annyira.
Most gondold végig, ha a tej jó lenne... ' liter tartalmaz sok fehérjét és sok szénhidrátot, ennyi erővel szimplán lehetne azt inni edzés után... de nem jó.
Köszi, de mennyi vízben oldjam fel ?
A dobozra annyi van csak írva hogy 4 adagolókanál...
Szia!
ha ízesített(általában az) akkor annyi vízben amennyiben neked könnyen csúszik, én személy szerint nem mindig fogadtam jól azt a sűrűségét így kicsit hígabbra csináltam, igaz akkor az íze lett vizesebb. de hatásban szerintem nem sokat oszt szoroz az oldottsága.
bár általában a testépítésnél a víz fontos szerepet játszik(nem a izom felvizesítő dolgokra gondolok, hanem úgy ált.), sztem minél több vízzel gazdálkodik a szervezeted, annál jobb. sztem könynebben is felszívódik, meg eddzés közben így is úgyis iszol, így mindegy h azt a vizet mikor viszed be. sztem ízlés kérdése...
rem segíthettem vmit.
én így alkalmaztam, mikor mennyire hígan esett jól... inni úgyis ittam.
nincs, mármint nem ilyen hormonos, meg durva dolgok ezek.
Kb. liszt meg tojáspor:D:D de komoly, szénhidrát meg fehérje van benne több, meg egyéb ízesítő, meg mittomén milyen adalékanyagok. egy turmixpor anyagaihoz képest kb annyi az eltérés h ha nem edzel és úgy eszed, hízol mint a disznó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!