Power Protein mellé milyen magas kalóriatartalmú
tömegnövelőt ajánlotok?
Figyelt kérdés
Magas vagyok, szóval eléggé nehezen hízok, jó lenne egy kis plusz segítség...kaja rendben.
2011. aug. 30. 22:47
1/6 dirtboy válasza:
zöld jumbo ilyen embereknek lett kitalálva,vigyázz vele mert lehet hogy rosszul leszel tőle ugyanis sokan panaszkodnak emiatt,kóstolj meg egy adagot belőle mielőtt veszel egy dobozzal vagy zsákkal.
én is a nehezen hízók köze tartozok de jó kaja mellet használtam max gain plusz 4,5kilósat és 3kiló jött fel tőle.ez pár hónapja volt és azóta is megvan az a plusz,zsírosabb nem lettem tőle viszont az izom az szépen fejlődött úgy hogy azt is ajánlom.
2011. aug. 30. 23:07
2/6 escrogar válasza:
nem azért hízol nehezen, mert magas vagy, hanem mert nem eszel eleget.
2011. aug. 31. 01:34
3/6 A kérdező kommentje:
Zöld jumbo-tól én is rosszul lettem, az kilőve...a max gain elgondolkodtató:)
Igyekszem a napi ch,fehérje bevitelt megoldani, max pár gramm hiányozhat, de általában meg van, csak hát annyit kell enni hogy az valami hihetetlen...ezért gondoltam tömegnövelőre.
2011. aug. 31. 14:05
4/6 escrogar válasza:
mogyoróvaj, tej. brutálisan jók ehhez. de komolyan, lenyomsz pár mogyoróvajas szendvicset egy liter 2.8-as tejjel, és boldog ember leszel :D
2011. aug. 31. 14:55
5/6 anonim válasza:
Azjó mert tejet reggel este iszom van hogy néha kakaó port belekeverek aztán zutty..
Egyébként az edzés amellett hogy kicsit jobb alakom lessz idővel elégjó alakom emellett segít a hízásban?
2012. ápr. 12. 19:16
6/6 anonim válasza:
Énis jumbo párti vagyok :D Nagyot tud dobni főleg monohidrát (engem nem igazán vizesít), b12 ben gazdag vitamin kombóval :D Mogyoróvajat meg a zsíros tejet sztem ne eröltesd, ha minőségi, szálkás izmot akarsz :DDD Énis nehezen hízok, nekem csak a zöld jumbó vált be... Amúgy ezek szerint a "kaja rendben" megszólalás mégsincs rendben. A legtöbben nem esznek eleget, edzés mellé... Nemtudom milyen régóta edzel de ezek szerint nem olyan régóta. Szerintem kajálj többet idd a fehérjét mellé vmi jó vitamin és gyúrj bukásig :) Aztán csak idő kérdése és jönni fog a minőségi izom. Persze ha gondolod akkor vmi tömegnövelő mehet. Nézz szét shop.builder.hu -n mindennek ott a fehérje/zsír/kalória tartalma + segitenek is hozzáértők ha kérdésed van + van sok kalória bevitel számláló a neten.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!