Heti 4 szer vagy 5 ször is szabad gyúrni?
ha ész nélkül "gyúrsz" ahogy az a kérdésedből látszik hogy így teszel, akkor nyugodtan menj heti 4-5ször is akár, úgyis meg fogod unni pár hónap alatt.
ha ésszel EDZEL - tehát célt is akarsz elérni vele, táplálkozásra és edzésre is koncentrálsz, stb - akkor heti 3 alkalom is elég, mivel kell idő regenerálódni.
megint mások a testépítők, azok akik versenyeznek is. ők edzhetnek heti 4-5ször, viszont te nem az vagy :)
Én 4 felé bontottam az edzést, és négyszer járok gyúrni. Lehetőleg minél többször tegyél bele szabadnapot, szerintem ideális:
hétfő, kedd, csütörtök, péntek. Szerda pihenőnap.
Hétvégén meg egy nap lehet kardio jellegű: futás, foci, bicaj, túra.
De a 4 naphoz már bontani kell, legalább 2 felé az edzést.
minek kell lehordani, a második válaszolót??? HA nem bírod azt, hogy megmondják a szitut akkor minek kérdezel?????
Ha modellkedéssel foglalkozol akkor bármit csinálhatsz, a lényeg, hogy mozogj... Nyugodjan lemehetsz ötször is egy héten. Amugy is elvileg a négy edzés a normális...
kar
láb
váll-hát
mell
legalábbis én igy csinálom, már 12 éve... De van aki mindennap jár és tökéletes fizikuma van... 5 nap kell kb a regenerálodáshoz. Ha minden nap más testrészt mozgatsz meg akkor regenerálodsz mert ha épp mellre edzel, nem a karod lesz kierőltetve pl....szóval mehetsz bátran 4-szer 5-ször. sok sikert a modellkedéshez!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!