Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » Heti 4 szer vagy 5 ször is...

Heti 4 szer vagy 5 ször is szabad gyúrni?

Figyelt kérdés
Tehát ha mondjunk mindennap megyek az jó a testnek vagy nem? kell az az egy szünetnap?. Hétvégén meg nem mennék tehát egy héten 4 vagy 5?
2010. jún. 10. 13:47
1 2
 1/11 anonim válasza:
Szabad, de specifikáld jól az edzeni kívánt testrészt, és ha lemész, az tényleg edzés legyen, ne pofázás...!
2010. jún. 10. 13:56
 2/11 anonim ***** válasza:
66%

ha ész nélkül "gyúrsz" ahogy az a kérdésedből látszik hogy így teszel, akkor nyugodtan menj heti 4-5ször is akár, úgyis meg fogod unni pár hónap alatt.

ha ésszel EDZEL - tehát célt is akarsz elérni vele, táplálkozásra és edzésre is koncentrálsz, stb - akkor heti 3 alkalom is elég, mivel kell idő regenerálódni.

megint mások a testépítők, azok akik versenyeznek is. ők edzhetnek heti 4-5ször, viszont te nem az vagy :)

2010. jún. 10. 13:59
 3/11 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy kell regenárolodnia mr.ego. azért kérdeztem, hogy akkor ez árt vagy sem. De látom te egy átlagos hülye bunkó f*sz vagy, hogy itt osztasz. Tény, hogy nem vagyok az de nem is akarok modellkedéssel foglalkozom és a normál testsúlyt kell tartanom na azért kösz főleg az elsőnek.
2010. jún. 10. 14:15
 4/11 Gyenes Tamás Nűnű ***** válasza:

Én 4 felé bontottam az edzést, és négyszer járok gyúrni. Lehetőleg minél többször tegyél bele szabadnapot, szerintem ideális:

hétfő, kedd, csütörtök, péntek. Szerda pihenőnap.

Hétvégén meg egy nap lehet kardio jellegű: futás, foci, bicaj, túra.

De a 4 naphoz már bontani kell, legalább 2 felé az edzést.

2010. jún. 10. 15:54
 5/11 clint ***** válasza:
100%

minek kell lehordani, a második válaszolót??? HA nem bírod azt, hogy megmondják a szitut akkor minek kérdezel?????

Ha modellkedéssel foglalkozol akkor bármit csinálhatsz, a lényeg, hogy mozogj... Nyugodjan lemehetsz ötször is egy héten. Amugy is elvileg a négy edzés a normális...

kar

láb

váll-hát

mell

legalábbis én igy csinálom, már 12 éve... De van aki mindennap jár és tökéletes fizikuma van... 5 nap kell kb a regenerálodáshoz. Ha minden nap más testrészt mozgatsz meg akkor regenerálodsz mert ha épp mellre edzel, nem a karod lesz kierőltetve pl....szóval mehetsz bátran 4-szer 5-ször. sok sikert a modellkedéshez!

2010. jún. 10. 19:47
 6/11 A kérdező kommentje:
Na utolsó és elötti ez egy értelmes válasz volt. Ezért oszottam le a másikat mert nem tudott normális lenni. És igen heti 4 lesz igazatok van szerintem is és szombaton meg kosarazok. Köszi a kommenteket hasznos volt.
2010. jún. 10. 20:00
 7/11 anonim ***** válasza:
inkább azért osztottad le, mert nem bírod a kritikát, nem?
2010. jún. 10. 20:24
 8/11 anonim válasza:
a válaszom: szerintem lehet bár szerintem elég 3 nap és akkor minden második nap pihensz és így kevésbé fáradsz ki. Egyébként nem tudom mi baj volt a második válaszolóval...
2010. jún. 10. 21:29
 9/11 clint ***** válasza:
azoknak elég a 3 nap akik nem edzenek lábra... Vagy lehet van olyan edzés ami nem csak láb-nap vagy mell nap.
2010. jún. 10. 21:33
 10/11 A kérdező kommentje:
A második válaszóloval az volt a bajjom, hogy, "ha ész nélkül" szó ilyet nem mondhat senki, attól, hogy meg tud emelni valamilyen súlyt attól még nem okos szóval ne verje a nyálát. Ész nélkül úgy lehet gyúrni, ha mellette tényleg nincs sok esze az embernek. Szóval ne fekete laciskodjon. De a válszok 90 % értelmes volt kösz.
2010. jún. 10. 23:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!