Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » Heti 1 boksszal lehetne fejlődni?

Heti 1 boksszal lehetne fejlődni?

Figyelt kérdés

Egy kisvárosban élek,ahol nincs semmi érdemleges edzés.A legközelebbi edzés 33km-re van.Az utazás meg sajnos pénz és elég sok idő,meg az edzésért is alkalmamként kell fizetni.Így nem tudom megoldani,hogy rendszeresebben járjak el.

Most kondizok heti 3x,erőemelő vagyok+heti 2-3x kardiózok.

Itt a városban egyedül karate van,régen oda jártam pár évig,de nekem az nem tetszett,oda nem akarok visszamenni

2018. jan. 16. 20:19
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

Még fej fölé is kinyomják a 100kg-t vagy mégtöbbet.Mirko Cro Cop felvett mellre 120kg-t és kinyomta a feje fölé.Van is róla videó.Ilyen fizikumot nem ér el ugrókötelezéssel.5kg-s súlynak szerintem nincs értelme.

De csak így tudom megoldani.Akkor ez a heti 1 alkalom többet árrana,mint használna?Van itthon zsákom,amit tudok ütni.2 évet karatéztam.Jobban járnék,ha oda visszamennék?

2018. jan. 19. 00:09
 12/13 anonim ***** válasza:
Karate stílusa válogatja . 1 box az nudli , semmit nem ér . Max a technikák alapszinten törtténő elsajátításához elég . De képzeld el azokat akik minimum heti 3-szor mennek le edzeni . Hol leszel te hozzájuk képest . Esetleg nézz szét a közelben más lehetőségek után . Pl kickbox , thai box , tkd vagy valami . Benézhetsz a boxra ha akarsz és magad eldöntheted hogy megéri-e bejárnod. Heti egy boxxal még csak nem is leszel jobb fizikumod sem , mert túl sok idő telik el a két edzés között. ÉS a sparring sem lesz túl kedvező számodra
2018. jan. 19. 19:25
 13/13 A kérdező kommentje:

Shotokan karate az heti 3 edzés.1 edzés a formagyakorlatok,1 edzés kihon(levegő csapkodás) 1 edzés bunyó,de az is abban merül ki,hogy páros gyakorlatokban egymás kesztyűjét megütjük vagy megrúgjuk az edző vezényszavára.Zsákolás meg ilyenek nincsenek.Szerintem ennél a heti 1 boksz is többet érne,főleg hogy a boksz technikák sokkal hatásosabbak a merev karate technikáknál.

Vannak még edzések.De nekem az utazás,a buszozás a bajom.Egyrészt túl sok időt elvesz,meg drága is.Meg az időpont sem kedvező a többi edzéshez.Vagy olyan idő pontban van,hogy nem érek oda az edzésre vagy pedig olyan messze van a buszmegállótól,hogy sehogy sem érném el a buszt,ami haza visz

2018. jan. 19. 21:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!