Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » Systema, mennyire hatékony,...

Systema, mennyire hatékony, mennyi idő volt mire megtanultad, ha még nem sikerült hol jársz benne és mióta tanulod?

Figyelt kérdés
bármi féle infónak örülnék, de csak olyan aki, de csak olyan aki tényleg ért hozzá.
2017. okt. 10. 21:50
1 2 3
 12/23 anonim ***** válasza:
Illetve, Macbeth! Az, hogy te el vagy tájolódva és álomvilágban élsz némely stílussal kapcsolatban, én meg a valósággal vagyok tisztában és emiatt nézeteltéréseink vannak, erről urambocsá', de én nem tehetek. Egyszer majd rájössz te is a dolgokra, vagy nem. Ennyit fűznék még hozzá.
2017. okt. 12. 06:19
 13/23 anonim ***** válasza:
Uram bocsásd itt te vagy eltájolódva és ezt nem csak én állítom
2017. okt. 12. 10:27
 14/23 A kérdező kommentje:
kösz a választ mindenkinek.
2017. okt. 12. 11:37
 15/23 anonim ***** válasza:
Nincs olyan harci stílus ami tisztességes munka után ne adni harci tudást 8-10 év után. Kérdező! Ne olyan emberek véleménye érdekeljen akiknek mind a verseny mind az irl tapasztalatuk fagypont körül mozog. Menj el egy edzésre, az első mindenhol ingyenes. Ha elfáradtál/élvezted és jó a társaság akkor csináld. Ha tudsz mellette zsákolj otthon, árnyékolj, tökéletesítsd tükör előtt az ütéstechnikád. De az elején ez sem fontos, csak csináld becsületesen amit az edző mond.
2017. okt. 12. 17:41
 16/23 anonim ***** válasza:
Képzeld Honvéd hogy van . A levegő gyilkoló óbégatós , túlmisztifikált rendszerek semikor sem adnak . És a civileknek oktatott önvédelmi rendszerek mit krav maga és társai is ilyenek . A sok pénzéhes önjelölt edző pedig pontosan látja hogy a sz.rt is el lehet adni drágán , mert ez kell a tömegnek . Vagyis az olyan dolgok után érdeklődnek leginkább ahol minimális munka gyors siker kecsegtet . Ezért nem érdekli őket hogy az amit kapnak mennyire minőségi . Csak gyors legyen és kíméletes . 80-10 semmit nem ér ha az adott rendszerek csak a marketingje van kidolgozva de a technikai része már közel sem annyira lásd wing tsun .
2017. okt. 12. 17:56
 17/23 anonim ***** válasza:
8-10 év
2017. okt. 12. 17:57
 18/23 anonim ***** válasza:
Tehát kérdező attól hogy az orosz seregben valóban jó minőségű systhema-t oktatnak Ivannak meg Szergejnek a két hegyomlásnak , attól neked még nem ugyanazt fogják . Sokkal könnyebb becsapni a népet mint rendes tudást adni a kezükbe . És miért ne tennék ha fele annyi melóval dupla gázsit zsebelhetnek be .
2017. okt. 12. 18:00
 19/23 A kérdező kommentje:

hát én olyat szeretnék aminek nem csak a marketingje jó, de bruce lee is wings tsunt tanult, és mindenki tudja mi lett belőle, szóval szerintem olyan rossz nem lehet. vagy úgy érted, hogy a magyarországi változat rossz?

amúgy kedden ki próbálom, a barátom rendszeresen fog járni, és ha együtt pluszban megyünk, külön órákra akkor olcsóbb, és gyorsabban fejlődünk, és ezt csak itt tudom ki használni. persze ha nem találom hatékonynak akkor abba hagyom, de a kérdés hogy ez nekem mikorra tűnik fel. itt sajnos túl eltérőek a vélemények, és így, nem tudom kinek van igaza, muszáj lesz nekem véleményt formálnom. de köszönöm mindenkinek a véleményét.

2017. okt. 12. 20:14
 20/23 anonim ***** válasza:
Bruce Lee nemcsak wing tsunt ( nem is tsunt hanem chunt tolt ) , de thai boxot , boxot miegymást -
2017. okt. 12. 20:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!