Mennyire nehéz megtanulni gördeszkázni? Nehezebb mint a görkorcsolya, mert azt nem sikerült megtanulnom és jó lenne valamilyen közlekedési forma Budapesten, ami nem kerékpár, mert az nem olyan könnyen szállítható egy tömött buszon.20/L
Figyelt kérdés
2014. febr. 28. 19:50
1/5 A kérdező kommentje:
Nem trükköket akarok csinálni, csak közlekedni vele.
2014. febr. 28. 19:57
2/5 anonim válasza:
Cruiser board? Olyan mint a longboard, csak kissebb, városra tervezték... Szerintem az tökéletes ;) írj privibe ha kérdésed van :)
3/5 Beniy válasza:
Pontosan! Neked egy szép kis cruiserre van szükséged. :) Nekem is írhatsz, ha van valami kérdésed. :) Annyit így előre, hogy alapvetően szerintem valamivel könnyebb elkezdeni, mint a görkorcsolyát, mert ugyebár négy keréken vagy, de elsőre ajánlatos egy nagyobb és szélesebb cruisert venni, mert azok stabilabbak. :)
4/5 anonim válasza:
Gondoltál rollerra? Vannak komolyabb darabok is, amikkel már élvezet is lehet közlekedni a városban. Plusz összehajtható kis helyre.
5/5 anonim válasza:
Az utolsó válaszát megcáfolnám, ugyanis a rollert nem biztos, hogy felengedik a buszra, és macerásabb is összecsukni...
Beniy!: szerintem nem szükséges nagy cruisert venni, szerintem a mini darabok jobbak, de ez egyedi vélemény :)
arra vigyázz h ne penny hamisítványt vegyél :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!