Egy lány is meg tud úgy tanulni bmx-ezni mint például egy fiú? Hogy kezdjem el?
Figyelt kérdés
15 éves lány vagyok, rajongok a bmx-ért, van egy bmx-es csapat amibe benne vagyok, nagyrészben fiúkból áll. A barátnőmmel kerózni szeretnénk. Nagyon nehéz? amúgy nincs keróm csak szeretnék.2014. febr. 28. 08:12
1/3 anonim válasza:
persze, van rengeteg profi leányzó a világban... elõször jell egy normális bicikli 60ezertõl a csillagos égig, persze ahhoz a stílushoz rendelkezõ vázgeoval amit ûzni akarsz, aztán alap trükkök bunny, kormánypöri, vázpöri, ezek kb minden alapha, aztán kinézel mindig magadnak egy trükköt ami tetszik és gyakorolsz gyakorolsz gyakorolsz, arra készülj fel sok az esés a vér és néha fáj is...
2/3 A kérdező kommentje:
tudom tudom bár már a fuutjam-et adtam már, meg fékit is , de a bunny lehetelennek tűnik. persze majd egyszer biztos azt is adom, de szerintem ahhoz erősnek kéne lenni ...
2014. febr. 28. 08:35
3/3 anonim válasza:
először döntsd el milyen stílust akarsz folytatni, mert a bmx race messze van pl a flatlandtől. úgy vettem észre az utóbbiról van szó, ahhoz nem kell akkora állóképesség, inkább ügyesség. az újabb bmxek elég könnyűek, 11 kiló körül, azokat már nem is nehéz kezelni. gyakorolni kell éveken át, ennyi a titka. biztos akad majd pár srác aki szívesen megtanít titeket. ha kezdő mindenki akkor menjetek parkba vagy tlaálkozzatok más bmxesekkel akik megtanítják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!