Melyik a legjobb görkorcsolya márka?
ha agro kori akkor inkább remzy vagy usd, de igazából a többi nagy görkori márka modelljei sem rosszak, pl. rollerblade, nem tudom roces él e még a k2 korik sem rosszak
milyet vegyél? amire van pénzed, ami tetszik. pl egy remzy itthon 85k, vagy ami itthon elérhető
mindenképpen próbáld fel mielőtt megveszed, a sokkal nagyobb nem jó, ha nyom nem jo, ez nem cipő, nem fog idomulni a lábadhoz
eszembe jutott még hogy legyen moduláris, de szeri tem márkás agro kori mind olyan
jo, hogy van aki még akar agro korizni, egyre kevesebben vagyunk
USDt láttam egy weboldalon, ahonnan rendelhetnék, de olyan nagy méretűek! :'( nekem 36os lábam van, gyártanak egyáltalán olyan méretben, ami megfelelő nekem? szerintem göriben 38as kellene, legalábbis mindenhol ezt mondják, hogy 1-2 számmal nagyobb kellene legyen.
eddig még sohasem volt agro görim (XD), fitnessel elég jó vagyok (főleg ami a kanyarokat illeti). vajon meg tudnék tanulni trükközni?
amúgy köszi az eddigi válaszokat :) és várom a továbbiakat
mekkora a fitness korid?
mindenképpen próbáld frl, ne vegyél netről, csak ha felpróbáltad ugyanazt valahol
persze hogy meg tudod tanulni, csak gyakorolni kell :D
arra azért készülj fel, hogy egy-egy trükk sok vérbe es verejtékbe kerül, sokat fogsz esni, ezért védőcucc nem árt ha van
gipszben lenni nem jó :D
egyébként nekem van mindkettő, városban az ahro korit jobban szeretem, szal vegyél csak nyugodtan
lány vagy, vagy kissrác?
nem mintha lenne jelentősége, bár lányoknak külön kori van, mert vékonyabb a vádlijuk, bár ha ezt tudtad, sorry
lány vagyok és annyira rohadtul meg szeretnék tanulni jól görizni, mert egyszerűen már nem bírom csak nézni, hogy hogyan trükközik Chris Haffey és a többi! ha már ez az, amit a legjobban szeretek az életben, legalább tudjam valahogy, nem?
a vértől és a sebektől nem félek, csak találjak magamnak egy jó kis helyet, ahol gyakorolhatok. szerintem a védőfelszerelés zavaró.
amúgy a fitnessgörim Rollerblade, hátha megtalálom valahol rajta, hogy hányas és akkor valószínűleg egy akkora jó lesz, ha mégsem, általában még pár napig vissza lehet küldeni, amit rendelsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!