Milyen küzdősportot kezdjek el?
Figyelt kérdés
13 éves fiú vagyok,nagyon szeretnék elkezdeni valamiféle küzdősportot.Olyat keresek amivel lehet erősödni,pár kilót leadni,illetve elég jól megtanítanak verekedni.Persze most ezalatt nem azt értem,hogy ha már profi vagyok,szétverek mindenkit,hanem hogy megtudjam magam védeni adott szituációkban.Pár hónapig boxoltam egy helyen,de nem volt valami jó az edző,ezért eljöttem onnét.Elég régóta keresgélek,de sajnos nem jártam sikerrel.Ezért szeretném a Ti segítségeteket kérni,hogy milyen küzdősportot érdemes elkezdeni?A válaszokat nagyon szépen köszönöm!2017. aug. 13. 16:29
11/40 anonim válasza:
Pláne a K1 szabályrendszerű , nem sokban különbözik a thai boxtól . Én is azt tolom
12/40 anonim válasza:
Azért megnézném a te könyök és térdeseid, meg dobásaid egy veled egy szintű Thai Boxolóhoz képest. :D
13/40 anonim válasza:
Lehet jobban könyököl meg térdel de a kickbox-ban jobban el tudsz mozogni :D
14/40 anonim válasza:
Csak akkor, ha hagyja magát. :D
15/40 anonim válasza:
Nem éppen . A k1 az durva azért
16/40 A kérdező kommentje:
Hát kick boxolni nem merek elmenni itt Szombathelyen.Az edző agyonveri a gyerekeket.Esetleg a box az mennyire hatékony egy támadóval szemben?
2017. aug. 13. 19:45
17/40 A kérdező kommentje:
Meg teli van romákkal,amivel nem is lenne probléma ha nem csesztetnének az edzés alatt
2017. aug. 13. 19:45
18/40 A kérdező kommentje:
Itt Szombathelyen ez a helyzet sajnos.. :/
2017. aug. 13. 19:46
20/40 anonim válasza:
Persze, hogy jó a Box. Hát gondolj már bele, minden edzésen ütni tanulnak és minden edzésen ütik egymást. Megtanulnak azért mozogni és ütni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!