Tömegnövelő edzésterv, mit ajánlotok?
186 cm 62 kg 16 éves Fiú vagyok, és szeretnék izmosodni&hízni egyszerre, de sajnos egy jó edzéstervet sem tudok összerakni. Aki hasonló alkatú volt mint én mikor elkezdte a gyúrást, és megvan még neki véletlen az akkori edzésterve az pls írja le nekem, de a "Friss" tömegnövelő edzésterveket sem vetem meg. :)
Előre is köszi :)
TRICEPSZ: / Szűkennyomás / Tolódzkodás / Lórúgás / Csigás letolás
MELL: /Fekvenyomás / Tárogatás / Tolódzkodás /Mellrőlnyomás
BICEPSZ: /Bicepsz rúddal / Bicepsz váltott karú / Kalapács / Húzódzkodás szűk alsó fogással /
HÁT: /Döntött törzsű evezés / Húzódzkodás / Lehúzás hátgépen /
VÁLL: /Oldalemelés / Mellrőlnyomás / Mellighúzás / előre emelés/ döntött törzsű oldalemelés / Vállvonogatés/
LÁB: /Kitörés / Guggolás / Álló vádligyakorlat
+ Aerob / Felülés / Lábemelés / Homorítás /
NINCS TÖMEGNÖVELŐ EDZÉSTERV!!!!
MINDEN A KAJÁLÁSNÁL DŐL EL!!!
ne hallgas már erre bazkiiiiiiiiiiiiiiiii
it van minden,mi aza tömegnövelés, kezdő edzésterv,miből mennyit egyél,milyen gyakokat végezz, mik ezek a gyakorlatok, ne ilyen hülyeségre halgass amiket ez írkál
de max vmi gyógyszertából vegyél fehérje port az segít de nehogy netről rendelj vagy anabolt kezd használni mert lehet h kigyúrod magad de nem igazán fog fel állni a ..xD
és 10év múlva meg operálni fognak majd mert elbasztad a szerveidet megienek..
Aerob edzést semmiképp ha hízni akarsz. Alakíts ki magadnak étrendet, számold ki mennyi kcal-t eszel naponta. 3000 kcal fellett legyen mindig akkor lassan fogsz hízni.
Ha nem akarsz terembe járni akkor fekvőtámasz meg guggolás ami jó alapozás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!