Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » A börtönviseltek odabennt...

A börtönviseltek odabennt miért fejlődnek olyan nagy izmos állatokká?

Figyelt kérdés
dehát nem is adnak nekik csak szinte moslékot. attól hogyan fejlődnek olyanná?
2010. máj. 7. 20:43
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:

Én minden nap nyomom, és 1 hét alatt sokat fejlődöm. Pl. haveromnál olyan fejlődés ment h hét elején nemtudott 5 fekvőt kinyomni, hétvégére 20-at is megcsinált. Én hiszek a regenerációban, de ez megtörténik az alvásnál+délelőtt+délután és késődélután újra edzem.

Nekem ez a hitem.

2010. máj. 28. 17:51
 22/24 anonim válasza:
nem azért nönek mert nem dolgoznak és nincs semmi dolguk, hanem azért mert nyugi van nem kell idegeskedni a mindennapi problémák miatt és minden nap ugyanaban az idöben mennek a terembe,de nem mindenki kigyurt vadállat a börtönben és azért mert nem mindenki nyugodt,de lehet ugyis hogy a köcsög smaszer behoza neked egy kis pénzért
2010. jún. 22. 11:55
 23/24 anonim válasza:
Mert mást nem nagyon tudnak csinálni edzésen kívül. Amerikában vagy keményebb helyeken pedig azért hogy életben maradjanak a többi között.
2011. nov. 23. 15:34
 24/24 anonim válasza:
Emberek ne legyetek ennyire buták!!! A börtön nem egy nyaraló hely, szabályok vannak! Van egy napi rend, amit be kell tartaniuk hajnalba kelnek megvan szabva mikor van étkezés, mikor jöhetnek ki a cellából, napi 1-2 óra udvaron (ha nincs magánzárkába), és igen is kell dolgozni (kivéve, ha valaki idős, beteg, vagy egyéb elfogadható indoka van) ugyanis ezzel keresnek valamennyi pénzt amit akkor kapnak, ha szabadulnak igy nem üress kézzel jönnek ki és így mondjuk nem kezd el megint lopni, stb... az edzés pedig olyan népszerű mivel egy börtönben szükös a kikapcsolódási lehetőség, ami azért nekik is kell mivel csak be vannak zárva, és, mint sok szabad ember a sportal kapcsolódik ki, lazit így nekik is ez a legkézenfoghatobb, másrészről inkább a fiatalkoruaknál jellemzőbb mivel agresszivebbek, mint a felnöttek és sokszor előfordul, hogy megkell védeniuk magukat!
2014. márc. 4. 14:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!