Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » A börtönviseltek odabennt...

A börtönviseltek odabennt miért fejlődnek olyan nagy izmos állatokká?

Figyelt kérdés
dehát nem is adnak nekik csak szinte moslékot. attól hogyan fejlődnek olyanná?
2010. máj. 7. 20:43
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
93%

Mert pl qurvára nincs más dolguk, és egész nap az edzőterembe vannak. Nincs ám edzésterv megfelelő kaja meg faxomságok, minden nap nyomatják, és annyival amennyivel bírják.

Aki meg kicsit okosabb az szellemileg képezi magát (lásd whiskys)

2010. máj. 7. 20:53
 2/24 A kérdező kommentje:

dehát nem lesz az hogy túledzik magukat?

vagy az hülyeség? nem tudnak regenerálódni

2010. máj. 7. 21:00
 3/24 anonim válasza:
86%
Tényleg az az oka, hogy más dolguk sincs, mint edzeni. Nekik nem kell dolgozni menni, mint a normális embereknek, ráérnek ilyennel foglalkozni. Odabent ez különben is presztízskérdés, aki a legerősebb, azt nem csicskáztatják tudtommal.
2010. máj. 7. 21:05
 4/24 A kérdező kommentje:

szóval ha én napi 2x magyek le edzeni minden nap akkor én is akkora leszek ? és nyugodtan zabálhatok össze mindenfélét?

ez teljesen ellentmond az eddigi tapasztalatomnak

2010. máj. 7. 21:07
 5/24 anonim ***** válasza:
87%
lehet ott szerezni szusztát, napót, dekát meg ilyeneket. simán! Beni is megy a biznisz hidjétek el
2010. máj. 7. 21:08
 6/24 anonim ***** válasza:
szerintem am csak hülyít a tag ne hidd el collega:D
2010. máj. 7. 21:09
 7/24 anonim ***** válasza:
62%
ráérnek,és meg kell védeniük magukat..azért ha sok időt kell ott eltölteniük,nem mindegy,hogy " a lyuk melyik végén vannak" (bocs a csúnya kifejezésért,de máshogy nem tudom mondani,mert ez tényleg nem érzelmekről szól,ami ott folyik),ill. bandázás is biztos van...szóval elég hasznos gyúrniuk
2010. máj. 7. 21:24
 8/24 anonim válasza:
48%
Bent össze vissza esznek mindent még a napi fél kg kenyeret is meg eszik és naponta több órát eddzenek
2010. máj. 7. 21:41
 9/24 anonim ***** válasza:
90%
de nekik gyakorlatilag semmi dolgok nincs - esznek + edzenek. azért szerintem ne képeld el ideális helynek a börtönt, mert délután meg megy a seggbekuki :D
2010. máj. 7. 21:45
 10/24 anonim ***** válasza:
jaja, szerintem neked nem lenne akkora motivációd, h napi 2x keményen gyúrjál
2010. máj. 7. 21:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!