Mennyi idő alatt fejlődnek vissza az izmok, ha nem használjuk őket?
Emellett volt, hogy ez a pihenőidő elhúzódott, és kicsit több, mint két hetet hagytam ki. Az első hét után a szervezetem "hálás" volt a bónusz pihenőért, az izmaim teltebbek, keményebbek és erősebbek lettek, a két hét után nagyon energikusan tudtam folytatni az edzést, szóval szükség is volt a több időre. De persze én évek óta napi több órát edzek, ennek megfelelően kell kezelni az én tapasztalatom, szóval kezdőként nyilván ennyi kihagyást máshogy tolerál a test. Az autoreguláció jó dolog, de csak ésszel, meg kell találni a megfelelő egyensúlyt az ösztönösség és tervszerűség között, csak úgy működik a dolog.
Valószínűleg az anyagcsere is meghatározza, mikor indul el a leépülés, nekem nagyon gyors az anyagcserém. Lassabb anyagcserével nyilván megint más a helyzet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!