Akik értenek testépítéshez is azok írjanak. Valaki?
Figyelt kérdés
4éve agressive görizek , elkezdtem kondizni kb fél éve ha tudmo kondi terembe járok , de ha kell itthon van kétkezesem , fekvőzök , elmyegek néha még futni is illetve húzockodás mivel az étrend tudom hogy alapja mindennek ezért igyekszek megfelelő kajákat enni edzést követően , lassan bár de fejlődők érzem. viszont hallottam azt is hogy egy bizonyos pulzus szám fölött a test már izomból éget , mert pl a karomon zsír nincsen egyáltalán egy pici a hasamon és kész.. szóval lesznek versenyek is nyáron meg midnen elég sokat hajtunk de izomból nem szeretnék fogyni semmiképpen sem szeretnék egy jó testalkatot már egy ideje küzdök érte rendszeresen nem is szeretném abbahagyni. ehhez ki mit tudna írni ?2010. ápr. 28. 13:37
11/12 anonim válasza:
írd be googleba, hogy l glutamin, vagy g bomb
shop.builder vagy fitness pont üzlettekbe
12/12 anonim válasza:
a g bombot veheted zacskósan is ami 250 ft kb egy adag
és akkor edzés után egy adag,ha nincs pénzed nagy kiszerelésre
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!