Szteroidokkal van e tapasztalata valakinek, aki meg is osztaná itt, hogy mikor melyiket próbálta testépítéshez és mik a tapasztalatai?
Haverom most tolja a második kúrát. Nem tudom mi vitte rá, borzalom, amit okoz.
Először is: a szteroid önmagában is drága, de annyi mást kell még mellé szedni, hogy 3×-os ár jön ki a végén (májvédő stb). A hatásai: valóban nősz tőle, még magasságra is 5-6 centit, de amint abbahagyod, újra összemész. A bőröd narancssárga lesz, a farkad összemegy (az már nem nő vissza, ha abbahagyod...). Most a második kúra elején figyeltem a haverom, egyből besárgult, és agresszív lett már 2 nap után.
előző írónak mondom h oltári baromságokat irt.
1: a koksz maga nem drága(ebben a sportban pár tízezer forint nem sok)
2:a sok szart amit hozzá kell venni(nem kell de ha nem akarsz mellékhatásokat akkor jobban teszed)azok valóban drágák.(nekem olyan 30 volt a 10 hetes kúra a kiegészítők és egyebek meg olyan 130 ba)
3:ha a barátod besárgult meg ilyenek akkor 100% h nem úgy szedi a cuccot mint kéne(pláne májvédő mellett ami am 2500ft 60 napra).le is kéne állnia vele mert valószínű a máját gajravágta,de talán még menthető(ilyen csak a szar minőségű szemeseknél van,injekció nem akad fent a májon)
ha nem maradt meg rajta az izom akkor valszeg metiltesztót kapott ami rettenet tartja a vizet,de amint vége a kúrának lemegy.+agresszió(szóval átb*szták a srácot)
4:a szteroidok mellékhatása erősen eltúlzott.a dohányzás halált okozhat,de nem okoz 100%ban egyből 10 doboz után.na a koksz ugyanez.ha évi 2 8-10 hetes kúrád van megfelelő levezetéssel,megfelelő mennyiségekkel és összeállításban nem lehet gondod.az ész nélküli hülyeség az amiért ezek a szerek tiltva vannak.
5:25 éves kor alatt ne kokszolj,mert felborul a kifejletlen hormonháztartásod.
6:sose szedj 1 féle valamit(a szteroidok egymással kombinálva érik el a legjobb hatást a legkevesebb mellékhatással).
Bocs, nem értek hozzá, csak azt írtam le, amit láttam.
Az összegeket illetően ugyanerre gondoltam. 30 a kúra + 120 a kiegészítő. Vödör fehérjéhez mérve azért így is drága, az is használ, ha dolgozol mellette. :)
Nekem gimnáziumban osztálytársam tolt valami sz@rt (nem tudom mit), 3 hónap alatt olyan karja lett tőle, mint a combom kb. heti 3x30 perc edzéssel. Ellenben a hóna alatt szétszakadt a bőr.... Egy undorító ocsmány heg lett + krvára fájt neki.
Meg persze az 57 kilós gyerek felhízott 85-re 3 hónap alatt "izomba", úgyhogy lomha lett mint az állat, alig bírt felmenni a 3.ra gyalog és 3 fekvőt nem bírt megcsinálni meg mikor mi ketten felvittünk egy tömör íróasztalt az emeletre akkor ő egy karton tejjel megállt pihenni :D mert gyenge volt mint a harmat.
A farkával nem tudom lett-e valami, nem voltunk ilyen közeli kapcsolatban :) De csaja utána sem volt szóval...
Szóval csinálhatod, de azon kívül, hogy jól tudsz majd feszíteni izompólóban semmi pozitívra ne számíts.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!