Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » Hogyan Kell pontosan, Szedni...

Hogyan Kell pontosan, Szedni az Anabolt? Csak hozzá értők írjanak

Figyelt kérdés
2011. jún. 30. 21:56
 1/8 anonim ***** válasza:
Az nem tudja akitől veszed? Mert ha nem akkor ne vegyél tőle...
2011. jún. 30. 22:18
 2/8 anonim ***** válasza:
Mióta edzel?
2011. jún. 30. 22:44
 3/8 anonim ***** válasza:

Mrolympia

Ha ezt itt kérdezed,akkor tuti csak szétb@szod magad vele.Leírnád 1 napi kajád és hogy mióta edzel?

2011. jún. 30. 23:09
 4/8 A kérdező kommentje:
83-kg vagyok 185cm 1 éve edzek...szedtem már danabolDs 10 mg-osat Eredetit..az dobott rajtam 10 kg-mot...csak volt 1 enyhe szívfájdalom, de jo volt a cucc amm ..most vettem Anabolt-5mg 100 szemet..és arrra lennék kíváncsi hogy... hogyan kell szedni napi hányat és hogy megyek föl vele aztánn hogy vezetem le. mert addig nem is kezdem el szedni ezt a 100 szemet míg vki hozzáértő(nem okoskodo) nem irja le. amugy tolom a Creatine Monohidratot is ,már a végénél járok nincs sok belölle...a DanabolDs-ből pedig csak 90 szemet szedtem be csak, és megálltam vele.1 hónappal ez elött . a Válaszokat előre is köszönöm
2011. júl. 1. 11:04
 5/8 anonim ***** válasza:

Talán normális kajával kéne próbálkoznod,mert ha lenne nem kéne koxon gondolkoznod 1 év után.

Az alap feltételek hiányoznak úgyhogy szerintem bújj el és ne magyarázz egy olyan embernek aki személyi edző és már akkor nyomta a vasat mikor te még meg se születtél.

2011. júl. 1. 11:39
 6/8 anonim ***** válasza:
Még annyit hogy aki 70ről 80ra koxal tud felmenni az nagyon nehezen lesz 90.
2011. júl. 1. 11:46
 7/8 A kérdező kommentje:
M$-hard-$M most komolyan kérdezem ne szítsuk már a tüzet ,nem ezért jöttem ide... ha tudod hogy hogyan kell szedni akkor légyszives ird már le nekem ..elöre is köszönöm!
2011. júl. 1. 12:19
 8/8 anonim válasza:
válaszoltam másik topicodban... Defke
2011. júl. 1. 18:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!