Önvédelmi ami egyben küzdő sport is?
Figyelt kérdés
14 éves lány vagyok, és mivel nem lakok jó környéken szeretnék önvédelmet tanulni, ami egyben olyan küzdő sport is amiben levezethetem a bennem lévő feszültséget/energiát. A boksz talán kicsit túl durva lenne -bár igazából arra is nyitott vagyok, csupán nem célom izomtömbbé változni-, mit ajánlotok?2016. aug. 2. 22:09
1/5 anonim válasza:
Wing tsun. Önvédelem leghatásosabb módja erősebb ellenfél ellen.
2/5 anonim válasza:
Mehet a box, lány vagy, sosem leszel izomtömb...
Amúgy meg ha tényleg rossz környék, a késharc az ideális :D
3/5 aikiboxer válasza:
Tehát. A box semennyire nem durva sport, a TV-ben látottak ellenére. Jóformán teljesen sérülésmentes, nincs sztenderd betegsége, persze nem szabad olyan helyre járni ahol dzsippók verik a kezdőket :)) De a lányokat nem bántja senki. A csaj ökölvívás élet nagyon pörög!! Vannak országos baráti közös edzések csak lányoknak stb. Nagyon ajánlom.
4/5 anonim válasza:
Krav-Maga. Két évvel voltam fiatalabb nálad mikor elkezdtem, nem leszel izomtömb tőle, viszont az átlagnál pcit durvább fogások is vannak, de tekintettel vannak a jobb helyeken az edzők arra, hogy lány vagy.
5/5 anonim válasza:
Kezdőként bármi jó az első 2-3 évben, ahol jó a közösség. A lényeg hogy élvezd. Az ökölvívás, thai box különösen jó, mert szinte mindenhez jó alapot ad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!