Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » Lehet hogy abba hagynám az...

Lehet hogy abba hagynám az edzést, de? (lent)

Figyelt kérdés

1 éve járok küzdősportra, de valahogy kiégtem, nem is tudom, már nem motivál. Amikor elkezdtem még imádtam, vártam mikor mehetek, már vártam a nyarat hogy mégtöbbet tudjak járni, de most már csak járok és kész.

Anyukám nem szólna semmit, de apám az nagyon akarja hogy csináljam, meg pénzt is öltünk bele (bandázs, fogvédő, kesztyű, tagdíjak.)

Leginkább apám miatt félek, hogy nem tetszene neki, meg amúgy az edzők is rendesek.

2016. jún. 16. 11:58
 1/9 anonim ***** válasza:
Ne hagyd abba, később megbánod
2016. jún. 16. 12:03
 2/9 A kérdező kommentje:
Azt mondod ?
2016. jún. 16. 12:06
 3/9 anonim ***** válasza:
Én is voltam így, de más sporttal. Lehet, hogy tényleg megbánnád. Esetleg tarts egy hét szünetet, de ne hagyd abba. A sport az egy hasznos dolog.
2016. jún. 16. 12:14
 4/9 anonim ***** válasza:
Ha még félsz apádtól, akkor egyáltalán hogy jut egyedbe az abbahagyás? Akkor hagyd abba, ha már este sem félsz úgy, hogy egy csoport ember áll veled szemben késekkel...
2016. jún. 16. 16:59
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

maradj sportágon belül,de válts klubbot.

az új helyen új ellenfelek,új edző,új behatások.

2016. jún. 16. 18:17
 6/9 A kérdező kommentje:

hú 3. ez motiváló volt, de komolyan!!

Köszi mindenki!

2016. jún. 16. 20:13
 7/9 anonim ***** válasza:
Szerintem hagyd abba. Ha nincs sikerélmény, akkor csak egy robot, egy letudni való kötelesség az egész. Mondd meg apudnak, hogy nem okoz neked örömet, és másba akarsz kezdeni. Nem fog harapni, ne félj.
2016. jún. 16. 22:30
 8/9 aikiboxer ***** válasza:

Azt tudom erre mondani, hogy csak akkor hagyd abba, ha van helyette más fix. A gyerekeimnek is csak akkor engedem sportot váltani, ha konkrétan van helyette más – edzővel, heti 3 edzéssel stb. Amíg nincs, addig az előzőt kell csinálniuk. Nem kötelező semmi, de nincs lógás. A nemsportolás nem alternatíva.

Ha ez nem, akkor mi érdekelne? Itt a nyár, ki tudsz próbálni több sportot is.

2016. jún. 18. 16:50
 9/9 A kérdező kommentje:
Nem is tudom, megpróbálom még ezt, +gyúrok.
2016. jún. 18. 21:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!