Milyen teljes testes edzést ajánlanátok kűzdősport mellé?
Sziasztok. Nem mindíg jutok el edzésre,és ezért kellene egy teljes testes edzés illetve,mikor nincs kűzdősport akkor is ezt nyomnám.
Súlyzós edzésre gondoltam,ami mindent megmozgat.. Fekvenyomás,Gugolás,vádlizás,Oldalemelés,mellről nyomás,bicepsz,stb.. Nem tudom hogyan kellene összerakni.
Előre is köszönöm.
Köszi szépen.
Egyedül a csigás letolást (Tricep Extension) nem tudom itthon megcsinálni.Mit ajánlanál helyette?
Itthon tudok edzeni,van egy fekpadom,kétkezes rudam,meg 2db egykezes,és egy guggoló álvány.
Azért gondoltam erre a súlyzós edzésre mert az erőnléti edzésen van saját testsúlyos gyakorlat,ketlebell,szalagok,súlyzók.Csak ott nem úgy van,hogy csinálj 5x10 vállból nyomást,hanem 1-2 percig kell folyamatosan végezni egy gyakorlatot.
Ezért gondoltam,hogy itthon kiegészítem egy kis súlyzózásal. 3-4-5x8-10-ekre gondoltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!