Önvédelemre Jeet Kune Do vagy Savate és Muay Thai?
Figyelt kérdés
2016. márc. 16. 13:50
52/57 anonim válasza:
Inkább egyik se. Usbourne pusztán egy unatkozó hülye gyerek volt, aki kitalált magának egy netes személyiséget és azt próbálta beadni. Pusztán azért, mert egy-két olyan stílust ajánlott, amit te jobban szeretsz még nem lesz jobb. Ráadásul annyira értett a stílusokhoz, hogy a Karatenál olyan technikákról beszélt, ami nem elég a Karateban nem volt benne, de egyetlen egy harcművészetben/küzdősportban sincs (nem a Karatet akarom védeni, hiába tetszik maga a stílus, attól még elismerem, hogy raklapnyi lósz@rral ér fel a hazai oktatás minősge). Szóval Usbourne még rosszabb, mint akiket te szidsz.
53/57 anonim válasza:
Nézzük meg melyik stílus képviselői védték meg magukat jobban, és rájössz!
Amúgy azért mert nem egyezett a véleményetek, nem biztos hogy csak egy unatkozó gyerek, azért értette a témát!
54/57 anonim válasza:
egyetértek az előttem szólóval, ha kocsmai verekedés van, vagy utcai balhé, mindig a bokszosok jönnek ki jól, karatést vagy kungfust életemben nem láttam nyerni
55/57 anonim válasza:
Nem érted. Nem az, hogy nem egyezett a véleményünk, hanem fullba nyomta a kretént. Olyan dolgokról beszélt, amik nincsenek is. Jobban megértsd: van egy kérdés, ahol felteszik milyen tehenet ajánlanak tejtermelésre. Jön Usbourne, ő meg egy olyan tehénről beszél, ami jó tejelő, de emelett perfektül beszél németül, angolul, franciául, spanyolul, többszörös kosárlabda bajnokok kerülnek eme tehénfajtából és az NBA csapatok már csak ezeket a teheneket szerződtetik, 100métert 2 másodperc alatt futja le, stb. Aztán meg mondja, hogy a többi tehén azért nem jó, mert csak latinul beszél, vizilabdába jeleskedik csak, meg ő nem tud 100 métert lefutni, hanem távolugrik csak az a tehén fajta. Na, a teheneket helyettesítsd be harcművészetekre/küzdősportokra. Szóval nem azzal volt a gond, hogy nem egyezett a véleményünk, mert egy NoName oldalon nem fog érdekelni kivel egyezik a véleményem, hanem olyan szinten nyomta az irreális hülyeségeit, hogy már azokról saját magát is meggyőzte.
56/57 anonim válasza:
Hát én még mindig csak azt láttam ökölvívó edzésen hogy lejöttek ilyen hacsibacsizók, aztán 2 saller után támolyogtak kifelé. Batyu fszt nem értek a rúgásaik.
Egy jó boxolóval az utcán se akarj összeakaszkodni, mert hamar rábszol.
57/57 anonim válasza:
Te most kajak ennyire unatkozol, hogy 2016os kérdéseknél adod elő magadat?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!