Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » Önvédelemre Jeet Kune Do vagy...

Önvédelemre Jeet Kune Do vagy Savate és Muay Thai?

Figyelt kérdés
2016. márc. 16. 13:50
1 2 3 4 5 6
 41/57 anonim ***** válasza:
55%

Kérdező!

Kajak te akkora egy hülye vagy hogy . . .

Most Magyar honvéd kicsit másképp írt, mert nem olyan szemszögből nézte a dolgokat mint mi, és félreértettük egymást! Na most asszem nézhetsz te kis hülye!

Én azért nem mondom hogy ha rúgás van valamiben, hogy jobb is mert a rúgó sportok közé nem csak Thai-box, K1 tartozik!

Kung-fu, Karate meg minden harcművészet . .

És ezekt veri a box, pedig mind rúg, amiket nem ver meg úgy hogy 1-2 éve űzik, az csak a K1 meg a Thai box!

Vagyis legtöbb rúgósnál jobb!

Amúgy ringben lehet hogy veszít, de utcán nem mindig!

De én alapból egy olyanra gondoltam aki űzi egy 6-8 éve legalább, azért azt ne mond hogy elvan maradva a többi küzdősporttal szemben, inkább minimum egyenrangú!

Meg azt is mondtad hogy a legtöbb stílus ellen veszít!

Ez a tipikus sűrítettlevegő szlogen, régen, sőt most is előttem meg leírod hogy a harcművészeteket itthon mind veri, de profi szinten a többi ks-t is akár!

Te kérdező meg ne dumáljál nekem hogy TALÁN egy képzetlent elver, TALÁN ??????

Még aki nem is küzdősportra jár, csak sportol, a kondija, ereje miatt elverhet egy alap embert, egy boxoló 5-6 év után minimum 2 alap embert elverhet, de szerencsével akár 3-at is, egy profiról nem beszélve . .

Ezeket az általad linkelgetett harcművészeteket számba se veszem, ha valakit allok hogy ilyenre jár, azért hogy MEGVÉDJE MAGÁT én le is nézem, és ő ne említse magát velünk küzdősportolókkal egy lapon, hogy harcosok vagyunk, mert nem!

Ő nem harcos, mert fosik a sparringtól, és nem mert küdősportra járni, hanem a levegőt kékíti, és elhiszi hogy így is jó lesz!

Tisztelet a kivételnek!

2016. márc. 19. 08:58
 42/57 anonim ***** válasza:

Igen, mondjuk ez a k1/thai box veri a boxot, ez is emberfüggő.

Egy Tysont bármelyik k1essel összemernék rakni (és nem az utóbbira fogadnék) :)

2016. márc. 19. 11:41
 43/57 anonim ***** válasza:

Okés, akkor félreértettük egymást, így már egyetértek azzal, amit mondasz. Amúgy azzal kezdtem, hogy utcára önvédelmi rendszer kell, amiben van ütés, rúgás, fogás, fojtás, feszítés, stb, csak töröltették azt a kommentemet, és a boxot mint nagyon jó alapot ajánlottam.

Mike Tyson K1-esek ellen, hát figyelj... szerintem K-1 szabályrendszerben a K1-esek természetesen jobbak, ha találkoznának az utcán, akkor nem tudnék nagyon fogadni, személyfüggő.

Mikor stílusokat, különböző sportokat hasonlítunk össze, nagyban függ a végeredmény az azokat képviselő harcosoktól is, sőt, talán elsődlegesen az ember számít, aztán az általa képviselt technika.

2016. márc. 19. 12:37
 44/57 anonim ***** válasza:
a 75 %-os agyhalott pedig csak azzal tud jönni, hogy mondat nagybetű, tipikus proliérv... tekintve, hogy online fórumokon a kisbetűvel való kezdés és írásjelek hiánya teljesen elfogadott, úgyhogy ezt már csak önigazolásra lehet használni
2016. márc. 19. 13:26
 45/57 anonim ***** válasza:
Nem tudom ki írta azt, hogy jó lenne, ha Usbourne visszatérne, de soha többet ne is menjen alkoholos ital közelébe.
2016. márc. 19. 15:07
 46/57 anonim ***** válasza:

Hát haver inkább Usborne, aki rendes küzdősportokat ajánlott legalább, amivel tényleg nem fogtak mellé az ilyen nyomik, mint hogy az olyanok akik kunfuzni, meg tai chizni küldik az embereket, arra fel hogy van benne rúgás . . (nem magyar honvéd az, ő jófej.)

Számít a rúgás MINŐSÉGE is!

Hiába van minden küzdősportban ütés, a bokszolóé akkor is jobb, pedig ugyan úgy üt.

Így van a rúgással is! Rúghat a karatés, legalább 5 kell hogy érjen valamit, a Thai boxoló ezt eléri 1 rúgással is!!

Ringben azért is győz, mert ott könnyen elkapja a rúgásokkal a boxost. Utcán más, ott szerintem egyenlőek.

És számít a személy, hiába Thai boxos valaki, ha egy bumburnyák, a másik meg mondjuk edzés után megy még bunyózni csövesekkel szórakozásból! És ez lehet bármilyen felállásban!

2016. márc. 20. 13:46
 47/57 anonim ***** válasza:

De akármire is járjon valaki, akkor is keményebb lesz mint az átlag ember, aki csak gépezik, stb.

Csak a stílus a számban mutatkozik meg! Egy Karatés 1 átlagembertől biztos keményebb lesz, de egy Thai boxoló akár egyszerre 3-tól is!

2016. márc. 20. 13:48
 48/57 anonim ***** válasza:
#Vilikevitya: Persze, persze. Szerintem fejezzük ezt be. Szia!
2016. márc. 20. 14:59
 49/57 anonim ***** válasza:

49 %-osnak van igaza.

Másrészt ha már rúgás, akkor szerintem a thaibox rúgásánál jobb a teakwondoé talán...

Jól összefoglaltad a lényeget.

2016. márc. 20. 16:21
 50/57 anonim ***** válasza:
Igen végülis csak arra mennek.
2016. márc. 21. 19:47
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!