Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » Fontos! Hogyan lehet izmot...

Fontos! Hogyan lehet izmot tömöríteni?

Figyelt kérdés

Arra gondoltam, hogy ha pl. van egy viszonylag izmos ember, akkor az hogy tudja megoldani, hogy az izmai tömörebbek legyenek? Hogy pl. az ütések hatására nehezebben sérüljenek, és hogy mondjuk ugyanakkora tömegű izom kisebb térfogatra koncentrálódjon?

Úgy értem mondjuk van egy 40-es bicójú ember, aki fel tud emelni X kilót. Akkor az hogy tudja megoldani, hogy ezek az izmai "kisebbek" legyenek a sűrűsödés, tömörödés hatására, de valójában ugyanannyi izma maradjon, és ugyanolyan erejű legyen?

Tehát az illetőnek csak LÁTSZÓLAG legyenek kisebbek az izmai, valójában kidolgozottabbak, tömörebbek, keményebbek, kevésbé sérülékenyek, és szívósabbak legyenek az izmai, és akár nagyobb súlyokat tudjon felemelni, mint mondjuk egy nála nagyobb izomzatú, de "hígabb" izmú ember.

Ás konkrétan a gyakorlatokra lennék kíváncsi. Pl milyen tornagyakorlatokat, kell elvégezni ehhez, mikor milyen súlyokat emelgetni, stb.

2015. okt. 20. 20:17
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Probald FilZip-pel...
2015. okt. 20. 21:53
 12/20 anonim ***** válasza:
Szálkás attól leszel, hogy kevesebb zsír van rajtad. Le kell szálkásítani.
2015. okt. 20. 21:54
 13/20 Szergej55 ***** válasza:
Izom WinRAR segítségével.
2015. okt. 20. 22:01
 14/20 anonim ***** válasza:
Basszus pont a winrar-t akartam ajánlani, végig olvasom a válaszokat, erre ott figyel a végén... Akkor ha winrar al nem megy, próbálkozz winZip-el!
2015. okt. 21. 06:35
 15/20 anonim ***** válasza:
Honnan jönnek az ilyen hülyeségek emberek fejében? Istenem adj türelmet, a hülyék elviseléséhez :DD; mert ha erőt adsz...
2015. okt. 21. 06:43
 16/20 anonim ***** válasza:
Ha dagadt vagy fogyj le. Az, hogy nem tömörek az izmaid szánalmas kifogás.
2015. okt. 21. 09:38
 17/20 A kérdező kommentje:
Se dagadt nem vagyok, se vékony. Én csak kérdeztem, hogy lehet-e izmot tömöríteni, és ha igen, akkor hogy. De elpoénkodtátok az egészet, nyilván mert ti sem tudjátok hogy kell.
2015. okt. 21. 14:57
 18/20 anonim ***** válasza:

Nem is lehet ilyet csinálni. Attól, hogy nem vagy dagadt, még nem vagy ilyen, mint ő:

[link]

Na ő "tömör", mert kevés zsír van rajta és még víz is alig van a testében. Érted már? "Tömörítéshez" a tested zsírtartalmát kell levinni.

2015. okt. 21. 15:09
 19/20 A kérdező kommentje:
És hogyan tudnám a testem zsírtartalmát levinni? Mik azok a módszerek (azon kívül hogy kevés szénhidrátok viszek be), amik kifejezetten elősegítik, hogy az izomszöveteim között kevesebb zsír legyen?
2015. okt. 21. 22:09
 20/20 anonim ***** válasza:
2015. okt. 21. 22:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!