Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » Van valami esélyem, hogy ne...

Van valami esélyem, hogy ne verjenek meg?

Figyelt kérdés

Rengeteg bunkó állat van a környékünkön és most nem csak a színesekre gondolok. Fehérek is vannak már közöttük. Ilyen Mr.Bustát hallgató öklömnyi fülbevalóval járkáló retkekről van szó, akik nagy maffiózóknak képzelik magukat. Ha ránézel a villamoson vagy buszon véletlenül valamelyikre, akkor rögtön ugat, hogy "mi van, mit néző dikhe kÖcsÖg?".

178 centi vagyok 70-75 kiló között, gyúrni járok, mellette futok, többször verekedtem már. Konkrétan fegyverek, módszerek érdekelnének. Járjak késsel vagy mi? Vagy vegyek géppisztolyt? Hogy lehet ezeket leszerelni? Ha többen vannak mit lehet csinálni? Iskolás vagyok még, 18 éves, valami olyan kellene, amit iskolába is magammal vihetek. Például egy kard vagy konyhakés nem lenne praktikus, mert a jó kis szűk farmerből nehéz előhúzni, másrészt nem akarom, hogy valami stréber benyögje az osztályfőnöknek, hogy én felfegyverkezve járkálok. Rendőr, engedélyek nem érdekelnek. Élni akarok, nem követni a birkáknak írt törvényt. Előre is köszönöm a válaszokat.

#rendőr #önvédelem #fegyver #gangbang #rabló #gangsta #cigány crips #cigány bloods #maffia gyerek #rajkó unit
2015. szept. 25. 21:45
1 2 3 4
 21/32 A kérdező kommentje:
Jah verem a zsákot, meg elhajolni tanított. Ő üt engem én meg elhajolok. Szóltam még egy amerikai focistának és egy ju-jutsus srácnak és hétvégén összeverjük egymást. Baseball ütő meg igen itthonra kell.
2015. dec. 12. 20:26
 22/32 anonim válasza:
Te most hirtelen ilyen kemény lettél?
2015. dec. 12. 21:45
 23/32 A kérdező kommentje:
Egy picit nőtt az önbizalmam. Szerintem nincs ezzel semmi gond. Egy akaratilag erős embert nehéz megdönteni.
2015. dec. 14. 15:51
 24/32 anonim válasza:
Én nem tom minek kell ilyeneket írni, "hogy egy akaratilag erős embert nehéz megdönteni" meg hogy "Szóltam még egy amerikai focistának és egy ju-jutsus srácnak és hétvégén összeverjük egymást". Marhára nem mondtam, hogy meg akarom dönteni az önbizalmad meg ilyenek. Én semmi rosszindulatot nem vittem se a kérdéseimbe, se a válaszaimba. Nem tom minek kell így válaszolni.
2015. dec. 14. 16:46
 25/32 A kérdező kommentje:
Nem akartalak megbántani. :)
2015. dec. 14. 19:45
 26/32 anonim válasza:
Semmi probléma, de attól hogy komolyodsz még nem kell átmenni ilyen bunkó köcs/ögbe mint sajnos nagyon sokan, mert az nem te vagy. Mindig önmagad add és fassssza lesz minden!
2015. dec. 14. 21:02
 27/32 A kérdező kommentje:
Okés, megfogadom.
2015. dec. 15. 15:34
 28/32 anonim válasza:
Küzdősportot nem kéne, max önvédelem. Egyik barátomat úgy orrba vágta egy srác (küzdősportot űz), hogy betörte az orrát, és egy agyrázkódás.
2016. jún. 30. 16:01
 29/32 anonim ***** válasza:

Egyáltalán nem volt flegma a kérdező, te vagy gyenge lelkű!

Amúgy jobban járnál ha teremben edzenél!

2016. jún. 30. 17:59
 30/32 A kérdező kommentje:
Engem inkább a gyúrás érdekel. Már nem nagyon próbálkozik amúgy senki. A küzdősportok nem az én világom.
2016. júl. 2. 13:53
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!