Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » Van esélyem a küzdősportnak...

Van esélyem a küzdősportnak köszönhetően keményebbnek lennem?

Figyelt kérdés
Szerintetek 1 év alatt kivetkőzhetek lúzer mivoltomból, és helyre rakni a menő gyerekeket ?

2015. máj. 2. 17:25
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:

Az espergeres srác?

Nem, szerintem egy pár éves küzdősport múlttal rendelkező 'lúzer' ugyan úgy lúzer marad, csak megtanul ütni. Ez semmi valódi, lényeges dolgon nem változtat.

De egyébként küzdősportolj, mert ettől függetlenül értelmes edzéssel csak jól jársz.

A személyiséged meg majd fejlődik ahogy idősödsz, átgondolod a dolgokat, tanulsz (nem az iskolai baromságokra, hanem az élettel kapcsolatos, mélyebb tapasztalásokra gondolok)

2015. máj. 2. 17:30
 2/24 szerencses85 válasza:
Véleményem szerint erre 1 év kevés még, illetve ne így akarj menő lenni.
2015. máj. 2. 17:31
 3/24 anonim ***** válasza:

Szerintem még gyúrd ki magad, vágasd le a hajad rövidre, varrass valami tetkót, járj atlétába meg farmerba, barátkozz romákkal. Költözz be a telepre is. Akkor majd nem mernek piszkálni.

Viccet félretéve egyébként gyúrni elmehetsz. Jól levezeti a menőgyerek által felgyülemlett agressziót a fejedben. Sokkal nyugodtabb leszel, erősebb is. Meg pár új barát sem ártana egy másik közegből. Esetleg vagányabb arcok, akikbe nem mernek belekötni.

2015. máj. 2. 20:43
 4/24 A kérdező kommentje:

Első nem tudom miről beszélsz! Amúgy Balassagyarmati vagyok.

Szerintem 1 évvel már megverhetek olyat aki csak kapálózni képes, meg hát jobb technika+ erősebb is leszek (ugye ott is erősödök, meg ha gyúrok) Ki mondta hogy menő leszek ?

Csak nem leszek lúzer, pár gyereket szétkapok, bekerülök egy középosztályba, senki nem piszkál én se senkit, meglesznek ugyanazok a haverok, és kész. a piszkálnak, akkor verném meg őket csak!

2015. máj. 3. 11:37
 5/24 anonim ***** válasza:

Az spergeres gyerek tegnap/tegnapelőtt kb. pont ilyet kérdezte, ezért gondoltam, hogy te vagy az.

Elhiszem, hogy lelkisérült vagy, ki ne lenne az valamilyen szinten. De teljesen irreális amit elképzelsz. Romákoknál még létezhet ilyen hierarchia, de.. normális helyeken nem. És ha 1 évig nyomatsz valami küzdősportot, a harci értéked éppen még nő is, ilyen motivációval szerintem mindig kisszerű maradsz. De ez csak magánvélemény, ha valami elismerés, boldogság a célod, akkor nagyon furcsa oldalról közelíted ezt meg. De járd a Te utadat.

2015. máj. 3. 12:31
 6/24 aikiboxer ***** válasza:

Csak a lúzerek akarnak verekedéssel helyre rakni menő gyerekeket.

Ha jársz valami normális küzdősportra (pl. ökölvívás), akkor pár hónap múlva már nem akarsz senkit sem helyre rakni és főleg nem erőszakkal. :)

Amik erre alkalmasak: az ökölvívás, a thai box, esetleg a kick-box. Meg mellette fegyencedzés vagy gyúrás, hogy valamilyen alakod is legyen.

2015. máj. 3. 13:22
 7/24 A kérdező kommentje:
6-os, mért ne akarnám megverni pár hónap múlva ? am belinkeled a kérdést ?
2015. máj. 3. 15:22
 8/24 anonim ***** válasza:

http://www.gyakorikerdesek.hu/sport-mozgas__egyeb-kerdesek__..

Azért nem akarnád megverni pár hónap múlva, mert egy normális edzés kicsit nevel is az emberen. Jó esetben tartást ad, a 0 szintről ami a céltalan verekedés, kisebbségi komplexus elnyomása és a primitív, erőszakos önigazolás szintje segíthet tovább lépni.

De igaz ami igaz, mi meg nem azért vagyunk itt, hogy ítélkezzünk.

2015. máj. 3. 15:32
 9/24 A kérdező kommentje:

Nem értem, a küzdősport ugye tartást, és önbizalmat ad.

Addig oké, hogy nem verek meg senkit, de ha elkezdenek bazst.ni, akkor az önbizalomnak köszönhetően nem hagyom, nem ?

2015. máj. 3. 15:34
 10/24 A kérdező kommentje:
am 4 hónapja boxolok.
2015. máj. 3. 15:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!