Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » Van esélyem a küzdősportnak...

Van esélyem a küzdősportnak köszönhetően keményebbnek lennem?

Figyelt kérdés
Szerintetek 1 év alatt kivetkőzhetek lúzer mivoltomból, és helyre rakni a menő gyerekeket ?

2015. máj. 2. 17:25
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:

?

És akkor betöröd egy idióta orrát vagy mégis hogyan nem hagyod?

2015. máj. 3. 16:16
 12/24 A kérdező kommentje:
hát példáúl velősen visszaszólok, az meg ugye nagyképű, és nekemugrik, és hát akkor :D
2015. máj. 3. 16:57
 13/24 anonim ***** válasza:
De ne verekedj. Nem éri meg. Még magadat sodrod még nagyobb szarba.
2015. máj. 3. 20:58
 14/24 anonim ***** válasza:

És akkor? Mit értél el a visszaszólással, ha neked ugrik valami teljesen lelkisérült szichopata nyomoronc és kést vág beléd? Azt hiszed ettől megvéd bármilyen küzdősport? Nem véd meg.

Legjobb elkerülni az ilyet. Értelmetlen visszaszólni. Üss, ha meg kell védened valakit, és használd ki hogy csak egy szád van és hallgass kétszer annyit mint amennyit beszélsz.

2015. máj. 3. 21:35
 15/24 A kérdező kommentje:
nem hiszem hogy megkéselne, csak nekem jönne, és attól már megvéd a küzdősport :D
2015. máj. 4. 18:52
 16/24 anonim ***** válasza:
A nekedjövéstől? Attól megvéd az is, ha arrébb lépsz. Akkor a tánc is megvéd. (nem azt mondom, hogy ne tanulj test-test elleni küzdelmet, harci taktikát stb. ezek alap mozgások, csak ne ettől várj csodát)
2015. máj. 4. 21:46
 17/24 A kérdező kommentje:
Csak a táncal ellépni tudok, ezzel meg telibeverni is.
2015. máj. 5. 17:52
 18/24 anonim ***** válasza:
Jó meglátás.
2015. máj. 5. 18:03
 19/24 A kérdező kommentje:
ne hidjetek aggresszív embernek, rendes gyerek vagyok, csak szerintem jogom van kiállni magamért.
2015. máj. 5. 18:56
 20/24 anonim ***** válasza:

1 év boksztól vagy akármi más küzdősporttól, még nem leszel verőlegény. Utcai bunyóban simán elverhetnek akkor is, ha te 10 éve bokszolsz. Konkrétan láttam is már ilyet.

Dagadt tohonya skinhead csávó, acélbetétessel kettő marha nagyot belerúgott az egyik országos bajnok bokszoló térdébe, utána pedig a hajánál fogva verte be a fejét a falba. A bokszbajnok hiába ütött, nem volt elég a dagi ellen.

Kemény utcai verekedők ellen nem sokat ér a küzdősport tudás.

2015. máj. 19. 12:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!