Mennyi esélyem van verekedésben 1 vs 3-ban ha a másik 3 nem tanult semmi küzdősportot?
attól függ milyen rutinod van, milyen a vérmérsékleted, hogy tudsz reagálni adott helyzetben.
én pl szeretek verekedni.
iskolában is ezt csináltam, és az életben is.
néha vissza éltem a tudásommal.
de ha nem figyelsz, lehet hogy pont az fog elverni, akire legjobban nem számolsz.
Sok mindentől függ:
Amennyiben Kedves Kérdező, te egy 190 cm magas, 100 kg-os ember vagy, 15 éves birkózó és mellette 8 éves thai boxoló múlttal, akkor könnyedén összeverhetsz 3 15 éves Converse cipős BMX-es divatpáva ropigyereket.
Ha viszont egy 60 kilós nyikhaj narancssárga öves karatés vagy egy 1 éve wing tsunozó emberke vagy, akkor esélyed sem lesz leverni 3 nagydarab, kitetovált, kopasz kigyúrt acélbetétes bakancsot viselő futballhuligánt. (Sőt EGY futballhuligán is kicsontozna.)
Szóval érted ez sok mindentől függ.... függ tőled is és a téged megtámadó illetőktől is. De annyit elmondhatok, ha van is küzdősport tudásod, akkor 2 ÁTLAGOS FIZIKUMÚ küzdősport tudás nélküli emberkét azért leverhetsz. De a 3-4 az már necces, és ilyenkor hiába vagy MMA-s szupersztár vagy kung-fu grandmaster.
Igazából előfordul, hogy 1 ember legyőz többet.
Kiállás, lelki állapot (1 terelő kutya irányíthat egy birka csordát) az erőseb szellem uralkodhat a gyengébb emberek pszichéje felett..
Rutin, technika, fegyverek. Egy jó késharcos szétvagdossa a gyengébb rutintalanokat is, hiszen gyorsabb, rátermettebb, rutinosan használ taktikát, megtévesztést, nem engedi, hogy 3 ember 3 oldalról szúrjon felé viszont aki a közelében van annak minimum az ujjait szétvágja, utána meg..
Sok változós dolog, és a felkészültségen túl bizony a pillanatnyi állapot, jelenlét is nagyon sokat számít.
Ahogyan nem csak a fizikai képességek, de az elszántság, a fellépés, kiállás.
És szerintem jó válaszokat írtak előttem, a 0%-os első válasz is jó megközelítés!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!