Milyen ütő, és rúgóteknikán alapuló küzdősportot, vagy harcművészetet érdemes elkezdeni 20 éves korban?
20 éves vagyok, jelenleg brazil jiu jitsuzom 1 éve, előtte judoztam 8 évet. Nagyon szeretem a földharcot, de nagyon elkezdtek érdekelni az állóharccal foglalkozó sportok, így két dolgon gondolkodom, vagy azon hogy váltok valamilyen álló és földharccal is foglalkozó harcművészetre ( japán jitsu, kempo?) vagy pedig kiegészíteni és megosztani a mostani földharc edzéseimet kizárólagosan állóharccal foglalkozó harcművészettel. Szerintetek melyik volna optimálisabb, illetve melyek volnának az állóharcos sportok közül azok amikkel érdemes volna elkezdeni foglalkoznom komolyabb szinten? Judoban, brazil jitsuban is sokat versenyeztem, de ki szeretném próbálni a másik ágat is.
Kevésbé, és nagyon tapasztaltak véleményét is szeretném kikérni, minden vélemény számít. :)
Előre is köszönöm!!!
Rendben köszönöm :) És szerinted érdemes volna a Muay Thait ötvözni földharccal, és utána esetleg majd MMA szabályrendszerben megpróbálni versenyezni?
Mert ott, ahol földharc is van több esélyt látok, mint ahol csak állóharc.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!