Pécsett önvédelmet, harcművészetet hol, kitől és mit érdemes tanulni?
Ez leginkább tőled függ. Olyan csapatot érdemes választanod, ami a legjobban passzol hozzád. Mert elhiheted, ott fejlődsz a legjobban. (Meg persze attól is függ, hogy mennyi energiát fektetsz a dologba... amilyen komolyan veszed, pontosan annyit nyersz általa.)
Szerencsére Pécsen van választék harcművészetekből, azt javaslom, nézz meg több helyen is egy-egy edzést. Sőt, próbáld is ki őket, melyik tetszik, melyik illik legjobban a habitusodhoz, a céljaidhoz. Aztán dönts, és az javaslom, tarts ki mellette. (Gondolj csak bele, ha cipőt veszel, azt is felpróbálod vásárlás előtt. Még ha 100 hokijátékos esküszik is a korcsolyára, nem biztos, hogy a te helyzetednek, céljaidnak, igényeidnek az a legmegfelelőbb lábbeli.)
Én például kertvárosban Aikidózom Kiss Miklósnál. Most hat és fél éve dolgozom itt, és teljesen elégedett vagyok az akkori döntésemmel, mert passzol hozzám a csapat és a harcművészet is. Nagyon sokat fejlődtem, megtaláltam a számításaimat ebben az Útban.
Ismeretlenek kategorikus válaszaitól pedig óvnálak, mert biztosan nem ismernek téged. Ezért azt javaslom, keress. :) Remélem, neked is sikerül megtalálni az Utad. Szurkolok. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!