Támadásra milyen Küzdősport/harcművészetet érdemes?
Figyelt kérdés
Kérdés annyiban legális hogy én önvédelemre járok, és tudni szeretném hogy mikkel találkozhatok, "neve" a dolognak.2012. júl. 18. 01:39
1/14 anonim válasza:
Támadásra?
Muay thai, birkózás, hung gar kung-fu, judo, savate
2/14 A kérdező kommentje:
Thay Box és a savate-t mivel lehet kivédeni?
2012. júl. 18. 08:17
4/14 anonim válasza:
Thai boxot, még sima ökölvívással is lehet védeni, ha ügyes vagy. Savate-ot? Hát....szabadfogású birkózással, az azért beszokott jönni.
6/14 anonim válasza:
"Thay Box és a savate-t mivel lehet kivédeni?" :)
Ez így elég butácska kérdés, már ne haragudj.
Mintha azt kérdeznéd, hogy pl. Növényi Norbit mivel lehet kivédeni? Hát, attól függ, hogy mit csinál! :)
7/14 A kérdező kommentje:
PLD én krav magázom, meg tervezem, hogy szabadfogású birkózásra fogok járni, muay that-tól egy picit be vagyok szarva mondhatni.
2012. júl. 18. 12:48
8/14 anonim válasza:
birkózást ne muay thai-al kombináld hanem ökölvívással.
9/14 anonim válasza:
Amugy az összes létezö harcmüvészet és küzdösport jo támadásra és védekezésre, szoval nem lehet azt mondani hogy melyik a legjobb közülök. Ha jol csinálod, amit csinálsz akkor tök mind1 mire jársz ha jol csinálod nem fognak szorakozni veled az utcán. Kick boxos létemre agyon vert engem egy boxolo a ringben de nem egy thai boxos ellen nyertem (spa ring eddzésen, nem versenyen). Szoval akkor a thai box szarabb mint a box?? :) Bármelyik küzdösporttal verheted bármelyik más küzdösportost
10/14 anonim válasza:
kivédeni a savate-ot?:D
bitang jó állóképességgel.
ha megindul akkor a bunyóban nem lesz kivárás,üresjárat,csak folyamatos ütés rúgás,minden irányból,miközben nem ő nem fog beengedni téged ütő rúgó,fogó távba és minden hibáért büntet.
persze függ attól,hogy ő és te milyen szinten vagytok,de megfogni,pl egy karkulccsal,amit kravon nyomatnak,elég nehéz lesz,mert nem fogsz tudni olyan közel kerülni hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!