Szerintetek ez a jó karate oktatás?
És ha kiáll egy karatés az ismerősei / bárki ellen kesztyűzni úgy, hogy kesztyűben vélhetően nem csúsznak be ilyen szuper halálos ütések mi lesz a tapasztalat.
Hát ezt meg lehet nézni, akik karatésok és lemennek boxolókhoz mit szoktak tapasztalni, akik boxolnak mit szoktak tapasztalni karatésoknál. Okkal alakul ki egy kép az egészről. Nyilván a kép prekoncepció lesz, de nem mindegy mekkora alapja van.
Én pl. úgy tűnhet, mintha itten karate ellen írnék ha ilyen kérdés van. Nagy eres f. aszt. Nekem semmi bajom a karatéval és értelmetlen írni valami ellen. Egyszerűen saját + mások tapasztalata alapján szoktam véleményt írni, egy nézőpontot.
Ahogyan vannak itt válaszolók, akik ezzel-azzal kapcsolatban konkrét tapasztalatokat írnak le, sokszor nem csak 1-1 tapasztalatot, hanem például több karate / kravmaga / wingchun edzővel kapcsoalatos tapasztalatokat, szerintem ilyen véleményeket és tapasztalatokat nem rossz megosztani meg elolvasni.
Simán írnék én is jókat karatéról, hogy milyen jó buli, milyen jó nők járnak meg mittudomén, csak általában nem ez a szempont, ez amolyan magánügy.
Alig egy órás edzés? Nyári szünet? Az a hely vicc...
Létezik jó karate edzés és mester, de ez nem az.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!