Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » Mi a véleményetek erről az...

Mi a véleményetek erről az edzéstervről?

Figyelt kérdés

HÉTFŐ: CSÜTÖRTÖK: SZOMBAT:

fekvenyomás lábtoló gép huzockodás

fny. pozitív padon gugolás gépen evezés szélesen

tárogatás kitörés evezés szűken

bicepsz 1kezes súlyzoval vádli ülve hiperhajlítás

bicepsz csigán vádli lábtolón fordítottbic csigá

scott pad oldalemelés alkar

hasprés oldalemelés fekve széthuzás

római pad széthuzás(le)

az uccsókat szarul irtam tehát 2 alkar gyakorlat és 2 tricepsz csak nemtom a pontos nevüket

jah és a bemelegités meg nyujtás természetesen

2010. jan. 17. 20:40
1 2
 1/11 A kérdező kommentje:
nah ezt nem ugy irta ki ahogy szerettem vna:@
2010. jan. 17. 20:41
 2/11 anonim ***** válasza:

Mennyi idő alatt végzel vele?

3X edzel 1 héten?

2010. jan. 17. 20:45
 3/11 A kérdező kommentje:

hát van más egyéb dolgom amég most suli van heti 3x fogom

hát ha sokat pofázok akkor ilyen 3 ora de ha egyedül edzek akkor 1,5 ora a latt lenyomom

2010. jan. 17. 20:54
 4/11 A kérdező kommentje:
am átgondoltam és pontositok a 2.és 3. nap max 2ora a fekvenyomás szokott sok idö lenni de nemtom miért :S
2010. jan. 17. 20:58
 5/11 anonim válasza:
Attól függ mi a célod ezzel... mert ha erősödni akarsz akkor nagyjából ok, de ha állóképességet is akarsz és heti 3x edzel, inkább azt javaslom hogy 2x erősítés, és 1x aerob jellegű edzés, pl csak 1 óra futás, vagy biciklizés. Tulajdonképpen ezt javaslom inkább, jobbat teszel vele magadnak.
2010. jan. 17. 21:21
 6/11 A kérdező kommentje:
csak erősödni akarok 60kg vagyok nincs rajtam semmi felesleg elég szálkás is vagyok csak egyéb dolgok miatt csökkenteni kellet a heti edzés számot
2010. jan. 17. 21:24
 7/11 anonim ***** válasza:
Lehet én vagyok vak de se tricepsz se váll edzést nem látok benne én nem tartom jónak. ne haragudj!
2010. jan. 21. 08:51
 8/11 A kérdező kommentje:
oldalemelés, meg széthuzás csigán nézd meg jobban
2010. jan. 21. 19:36
 9/11 anonim ***** válasza:

Véleményre voltál kiváncsi nagyon kevés/izomcsoport! Főleg váll oldalemelés, és kész, szerintem nagyon nehéz megedzeni a vállakat és nehéz szabályosan végezni a vállgyakorlatokat.

Mi felénk "csak" egy váll edzés ilyen: nyak mögül nyomás, mellről nyomás, fejfölé nyomás egykezessel, oldalemelés ülve, döntött törzsű oldalemelés, váltott karos előre emelés (egykezesekkel)vállvonogatás és állig húzás.

ezzel segíteni akartam, nem rosszindulatú a válaszom!

2010. jan. 22. 09:13
 10/11 A kérdező kommentje:
tudom én is segitségnek vettem a helyzet az h nincs sok időm sajna a másik meg az h gyakran recseg ropog a vállam de amikor volt idöm akkor is ugy nyomtam h tarkóbol nyomás oldalemelés oldale. fekve + csukyla
2010. jan. 22. 12:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!