Ezt a kérdést olyanoknak írom akik szerint egy lánynak jól áll BMX-ezik! Szerintetek hány éves korig áll ez neki jól?
Figyelt kérdés
2014. aug. 9. 20:09
1/4 Tgeenay válasza:
Ha azért kezdenéd el mert "jól áll" bele se fogj.Aki komolyan űzi az még 42 évesen is csinálja.
2/4 A kérdező kommentje:
Nem azért kezdeném el
Csak érdekelt
De már sokan mondák hogy ez egy lánynak nem áll jól de engem nem érdekel mások véleménye mert én ezt szeretem csinálni akkor ezt is fogom csinálni :)
2014. aug. 11. 09:44
3/4 anonim válasza:
csináld csak nyugodtan.. vannak akik buknak a BMXes csajokra. Egyébbként meg nemrég láttam 30 éves embereket deszkázni- ugyan az mint a bringázás.
Szerintem ha beszerzel egy jó csajos felszerelést-itt nem csak pink bicóra gondolok- akkor még jól is fogsz kinézni a pályán :)
4/4 A kérdező kommentje:
Köszi:)
2014. aug. 13. 19:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!