12 éves lánynak érdemes elkezdeni parkourozni?
Van egy kis eronlétwlem, pl kézen és fejenállás, cigánykerék, tigrisbukfenc, spárga már megy...
Szerintetek nem hülyeség?
és miket érdemes először tanulni?
Én a gyerekemnek 12 évesen biztos nem ajánlanám.
Szerintem várj még pár évet.
Addig nézz a suliban valami sportszakkört, pl röplabda, kézilabda, torna, kosárlabda!
Na itt egy szülő.
Azt még elmondanám, hogy gimnasztikázok heti kétszer, emellett gördeszkázom és bmx-ezem is.
És ha lehet parkourosok írjanak!
"Na, itt egy szülő."
:DD
Na most a szülők visszakapnak mindent:P
"Na itt egy szülő"
Kislány edző vagyok , és a saját konditermemet vezetem.
Kicsit többet tudok arról hogy egy emberi testnek mit szabad és mit nem!
Lehet hogy lesz olyan, aki azt mondja csináld, de én a szüleid helyében nem engedném majd olyan 14-15 éves korodban.
Az lehet hogy csinálsz dolgokat, ahogy írtad, de inkább menj olyan sportszakkörre, amiket írtam, egy magadfajta fiatalnak még azok valók inkább.
De , majd eldöntöd mit szeretnél, ezek csak tanácsok.
Szia!
Ajánlani tudom a fegyencedzést. Ha kitartó vagy és fokozatosan csinálod, akkor hihetetlen eredményeket érhetsz el vele, ami szerintem egy remek alap a parkourhoz.
Majd ha a parkourbe belekóstolsz, ajánlom, hogy ne egyedül csináld, csatlakozz másokhoz, mert lehet tőlük tanulni és ha ne adj isten baj van, akkor legalább van segítség. A biztonságra mindig ügyelj, ne mássz, kapaszkodj, ugrálj oda, ha nem vagy meggyőződve róla, hogy nem veszélyes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!